Om

Photo-cred: Kamilla Krøier – https://kamillakroier.com/ 

Plummum.dk – familielivsstil og kreative projekter

Velkommen til mit online-univers. Jeg hedder Signe, er 34 år og gift med Kasper. Manden, der næsten aldrig slipper sit arbejde som bureauchef, og manden, der i sin fritid agerer både skabskok og -håndværker. Sammen har vi to piger på 3 og 5 år, en lille fræk hund og en villa i København fra 1934, som vi i disse år totalrenoverer fra A til Z på egen hånd.

Plummum.dk er en blog med fokus på kreativitet og familielivsstil. Mens bloggen reflekterer små dele af vores families liv, vil den overdynge dig med DIY-guides til spændende projekter i boligen, masser af lækker strikkeinspiration til både mor og børn, gode familievenlige madopskrifter og guides til fede rejsedestinationer både inden- og udenfor Danmarks grænser.

 

Jeg er cand.merc.(kom)’er fra Copenhagen Business School og har arbejdet professionelt med kommunikation og PR siden 2007. De første mange år gav jeg den gas i bureaubranchen som rådgiver for en lang række virksomheder og senere som inhouse kommunikationskonsulent og community manager. I dag arbejder jeg som selvstændig kommunikationsrådgiver – en livsmodel, der lige nu giver os den bedste familiebalance.

Vil du vide mere, eller har du forslag til indlæg eller spændende samarbejder med plummum.dk, er du velkommen til at skrive til mig på signe@plummum.dk.

Kh, Signe

16 Comments

 • Kira Trust 3. december 2012 at 11:11

  Sødeste Signe! Tillykke med din fine blog <3 glæder mig til at følge dig, men hvordan? Måske du skulle komme på bloglovin?
  Glæder mig til en forhåbentlig kaffe-date i denne uge!
  Kram Kira

  Reply
  • Kira Trust 3. december 2012 at 11:12

   Haha, hvorfor er jeg blevet et pink firkantet væsen?

   Reply
   • Signe Kamper 3. december 2012 at 11:56

    Ups, er det mon mine indstillinger, der har gjort dig til en pink underlig tingest?

    Reply
  • Signe Kamper 3. december 2012 at 11:56

   Tak for din søde, søde kommentar, Kira – og juhuuu, den første på bloggen:-) Jeg var netop ved at oprette mig på BlogLovin, da du skrev, og jeg skulle gerne være på nu. Du må meget gerne tjekke om det virker, hvis du får tid.

   Reply
 • Kira Trust 3. december 2012 at 11:11

  Sødeste Signe! Tillykke med din fine blog <3 glæder mig til at følge dig, men hvordan? Måske du skulle komme på bloglovin?
  Glæder mig til en forhåbentlig kaffe-date i denne uge!
  Kram Kira

  Reply
  • Kira Trust 3. december 2012 at 11:12

   Haha, hvorfor er jeg blevet et pink firkantet væsen?

   Reply
   • Signe Kamper 3. december 2012 at 11:56

    Ups, er det mon mine indstillinger, der har gjort dig til en pink underlig tingest?

    Reply
 • Rikke 27. december 2012 at 11:23

  Tillykke med bloggen Signe 🙂

  Kh Rikke

  Reply
  • Signe 27. december 2012 at 14:46

   Tusind tak, søde Rikke❤

   Reply
 • Rikke 27. december 2012 at 11:23

  Tillykke med bloggen Signe 🙂

  Kh Rikke

  Reply
  • Signe 27. december 2012 at 14:46

   Tusind tak, søde Rikke❤

   Reply
 • Sanna 30. december 2012 at 18:07

  Din blog er SÅ fin! Du er den sejeste mor, veninde og kvinde! <3

  Reply
  • Signe 30. december 2012 at 18:17

   <3 <3 og det betyder alverden, når det kommer fra dig, skønne skønne Sanna! Er meget beæret over, at du har læst på bloggen.

   Reply
 • Signe 30. december 2012 at 18:17

  <3 <3 og det betyder alverden, når det kommer fra dig, skønne skønne Sanna! Er meget beæret over, at du har læst på bloggen.

  Reply
 • Ceci 16. marts 2014 at 16:53

  Hej Signe! sikke en fin blog du har dig og jeg elsker at følge 🙂

  Reply
 • Stefanie 4. juni 2014 at 23:06

  3. og 5. er også lige mig 😉 Rigtig fin blog i øvrigt.

  Hilsen Stefanie

  Reply

Leave a Comment