Goodies in a Box

For et par måneder siden bestilte jeg et abonnement på Goodiebox, som du kan læse om lige her. Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at man hver måned modtager en æske – sendt med Post Danmark – med diverse skønhedsprodukter, som man kan få lov at prøve effekten af i ro og mag foran spejlet der hjemme. Nogle få af produkterne er full size, og de resterende er prøvestørrelser. Abonnementet koster 119 kr. per måned inklusiv porto, som jo må siges at være virkelig billigt.

Trods den lave pris har jeg endnu ikke fundet ud af, om jeg er rigtig fan eller ej. Men en ting er sikkert. Jeg synes, det er noget så hyggeligt at modtage pakken, åbne den og finde ud af hvad den indeholder. Produkterne er dog ikke altid helt så innovative, eksklusive og trendskabende, som jeg havde håbet på, og som Goodiebox selv proklamerer på deres hjemmeside. Altså hvor innovativ og trendskabende er en lotion fra Nivea, som er med i denne måneds box? Ja, ja det er en ikke den almindelige Nivea, som vi kender den, men en genopbyggende lotion, der er god for ødelagt vinterhud osv., men alligevel.

Goodibox’en i denne måned indeholdt også tre hårprodukter fra amerikanske Biosilk, som jeg er meget positivt overrasket over. De GIVER lækkert silkeblødt hår. Olien er især dejlig.

Men tro det eller ej – det bedste produkt i denne måneds box er Matas’ Volume Powder, som jeg slet ikke havde troet noget om (hverken godt eller skidt). Pulveret virker! Det giver volumen på få sekunder (også i mit meget flade hår) OG fungerer som tørshampoo samtidig. Smart. Jeg er fan og skal straks i Matas for at købe en full size Volume Powder til beskedne 69 kr.

Bottum line abonnementet er klart de 119 kr. værd – både regnet ud i produkternes værdi og den glæde det giver at modtage pakken. Jeg synes blot, at Goodiebox har overdrevet en smule, når de beskriver produkternes karakter på deres hjemmeside.

No Comments

Leave a Comment