Hey du skønne læser!

Hør lige her, for jeg vil introducere dig for en blog, der vil få dig til at grine, lære og inspirere dig til at tage fat på kreative projekter i dit eget hjem. Må jeg præsentere Plummum.dk – en livsstilsblog, der er sprængfyldt med sjove DIY-guides, lækre madopskrifter og rejsetips, der vil gøre dine venner grønne af misundelse.

Jeg er Pernille, og jeg er en superwoman (eller det er i hvert fald det, jeg fortæller mig selv). Jeg er gift med Morten, som er en håndværker og gør-det-selv-mand med et stort M. Han kan tage fat i lidt af det hele, uanset om der er tale om køkkenet, håndværksprojekter eller vores fælles familie. Vi har tre drenge, en sød hund og vores renoveringsprojekt i form af et gammelt hus på Christianshavn, som vi kæmper for at få til at skinne igen.

Jeg er uddannet Sosu-hjælper, men har aldrig arbejdet med det, da jeg er mere beskæftiget med familien og arbejdet i boligen, som har stået på i en hel del år. Derfor har jeg nu kastet mig ud som selvstændig blogger her på siden, for at kunne bruge mere tid sammen med min skøre lille familie og vores boligprojekt.

Så hvis du har lyst til at følge med i vores eventyr, mit liv og blive inspireret til at skabe noget sjovt og kreativt i dit eget hjem, så kom og tjek os ud på Plummum.dk! Vi glæder os til at se dig og fortælle om alle vores skøre projekter.

Vores 2 drenge

Vores 2 drenge

Mig og min mand