Projekt julekjole

Little Marc Jacobs, Stella McCartney Kids, Mini Rodini glimmerkjole, Mini Rodini kobrakjole, Zara rød kjole med sløjfe

Little Marc Jacobs, Stella McCartney Kids, Mini Rodini glimmerkjole, Mini Rodini cobrakjole, Zara rød kjole med sløjfe

Jeg er netop begyndt at lede efter den rette julekjole til lille frøken M, selvom Kasper ikke mener, at hun p.t. mangler tøj. Men det kan man jo aldrig få nok af, vel? Jeg har ledt og ledt, og ved endnu ikke, om jeg har fundet den rette kjole. Men kjolerne ovenover er alle nogen, som vi godt kunne tænke os boede her hjemme. Dog tror jeg, jeg vil forsøge at købe en julekjole, som vi også kan bruge til hverdag efter juleaften. Den lille M skal alligevel puttes mellem klokken 7 og 8, så det er jo ret begrænset, hvor længe hun får brugt kjolen den 24. december.

Det er den lille M’s første jul og den skal i år fejres hos farmor og farfar ved Limfjorden, hvor vi skal forkæles og slappe af i hele tre dage. Jeg glæder mig til den lækre julemad, til de lange gåture ved vandet, til roen og til at fejre juleaften første gang som børnefamilie.

Tilbage til projekt julekjole. Jeg er brændt lidt varm på cobrakjolen fra Mini Rodini. Det er ikke en helt traditionel julekjole, men den har kant og kan både bruges til hverdag og fest. Jeg tænker, at den vil være så fin at style med knaldrøde strømpebukser (måske med glimmer), som matcher cobraernes øjne. Og på den måde kan kjolen gøres lidt mere julet, nu hvor den i sig selv ikke skriger jul.

Men jagten er ikke slut endnu – gode ideer modtages meget gerne.

2 Comments

 • Sebrina (farsprinsesse) 16. december 2012 at 20:32

  De er meget fine allesammen! Kan virkelig også anbefale ZARA som har nogle fine kjoler for tiden

  Reply
  • Signe 16. december 2012 at 21:04

   Ja, de er ret søde ikke? 🙂 Må forbi Zara i ugens løb. Det er faktisk lang tid siden, jeg sidst har været forbi.

   Reply

Leave a Comment