En hval er flyttet ind

Nu blev det lille frøkens M’s tur til en omgang med sygdom. Torsdag blev hun ramt af feber og voldsom forkølelse, som endnu ikke har sluppet hende. Dog går det den rigtige vej, men weekenden har været præget af babygråd en masse og manglende søvn, og det sætter sine spor. Sygdom til trods har vi bestemt ikke ligget på den lade side. Sviger-besøg og frokost med blogger-piger (mere om det senere) blev også presset ind.

Fredag ankom lille M’s farmor og farfar helt fra Jylland her til matriklen med højt humør, lækker mad (det er så dejligt, når alt engang imellem bliver serveret for en i eget hjem) og en masse fine gaver og ting til os – juhuuu!

Især den ene gave forårsagede stor begejstring (specielt hos moderen).

Lille M’s ønskeliste til jul er lang – meget lang. Og højt på listen stod de populære bObles tumledyr, der er gode for børns motoriske udvikling. Og sørme om ikke farmor og farfar havde købt hvalen til frøken M. Hun fik den på forskud, da vi ikke kan have den med hjem i flyet efter juleaften.

Selvom frøken M kun er syv måneder er hvalen allerede nu et hit. Den bedste stilling lige nu, er en, hvor hun ligger på hvalen som en frø. Det træner hendes ryg- og nakkemuskler og balancen samtidig. Det træner jeg normalt med hende på en pilatesbold, men det er lidt mere festligt på dette farverige dyr. Desuden kan hvalen lægges ned eller stilles på hovedet, og den er nu forvandlet til et støttebord, så frøken M kan stå op ad det eller sidde på det. Ja, jeg er fan.

Jeg går meget op i at træne frøken M’s motoriske færdigheder og startede allerede på et babymotorikhold med hende, da hun var fire uger gammel og har gået til det siden on and off. Måske er det netop derfor, bObles dyrene falder lige i min smag. Jeg kan godt lide kombinationen af leg og udvikling.

Tumledyrene er samtidig ret dekorative i hjemmet med deres barnlige og naive, men stadig rene udtryk. Lige nu har både hvalen og bObles legegulvet plads i vores køkken (hvor det dog ikke skal blive ved med at stå). Næste boBles produkt, der flytter ind her hjemme må blive en bObles donut, som vi allerede har fået lov at afprøve hos Molly My.  

Et lille tip, hvis du også er vild med bObles. It’s Fashion, Baby! kører lige nu er konkurrence, hvor du kan vinde myreslugeren.

4 Comments

 • Michala 9. december 2012 at 12:55

  Hvor er hun bare skøn Signe!! Og sikke hun nyder den hval, den skal i nok få tumlet godt på! Bobles er bare fantastisk.

  Ha en dejlig søndag og jeg håber snart lille M er frisk igen <3

  Reply
  • Signe 9. december 2012 at 13:04

   Tak, Michala:-) Ja, hun synes, den er ret festlig, selvom hun endnu er sløj. bObles kan altså noget, selvom M’s farfar ikke helt kunne forstå, hvad der nu var galt med LEGO;)
   Dejlig søndag til jer! KNUS❤

   Reply
 • Camilla 9. december 2012 at 18:39

  Hvor ser hun bare fantastisk ud. Tror også snart der skal flytte en hval hjem til os:-)

  Reply
  • Signe 9. december 2012 at 19:43

   Tak❤ Den kan altså kun anbefales, den hval.

   Reply

Leave a Comment