DIY lysestage til kalenderlyset

Lille frøken M er stadig syg, og det gør ondt i mit moderhjerte at se hende sådan. Hun er så forkølet, og hendes næse er helt stoppet til. Hun er for lille til at få pudset næse og gør kraftigt modstand (læs: skriger helt vildt), når jeg forsøger mig med apotekets snotsuger (ja, dejligt ord). Og en stoppet næse giver visse problemer under amning – og er i det hele taget bare enormt hæmmende for en lille baby. Så gå dog væk klamme sygdom! Jeg frygter allerede nu vuggestuestart og dertilhørende vuggestuepest, som efter sigende skulle være et helvede at komme igennem.  

Det var egentlig slet ikke det, jeg ville skrive om, men det fylder så meget i mig lige nu, at jeg måtte ud med det, før noget andet.

Jeg ville faktisk bare vise mine to nye lysestager, som frøken M’s farfar havde med til mig i weekenden. De er lavet af et stykke brænde, og jeg synes de er ret seje og passer perfekt ind i den nordiske stil. De er rå og stilrene på én gang og geniale til kalenderlys. Vil du selv (eller din mand, kæreste, far, svigerfar) kaste dig ud i projektet, skal du blot have en sav, et stykke brænde og en drejebænk til at lave hullet med. Hvis du ikke har en drejebænk, kan du bruge en boremaskine og et spadebor (det har jeg fået at vide, det hedder!).

As easy as it gets!

No Comments

Leave a Comment