Hvad du ønsker, skal du få…

Frøken Ms ønsker til jul 2012

Titlen til dette indlæg er lidt misvisende, da det handler om frøken M’s julegaveønsker – og en syv måneder gammel baby, ønsker sig nok ikke så meget i julegave. Så i år er det mig (og ok, lidt hendes far;-)), der egenrådigt bestemmer, hvad der skal ligge under træet til lille frøken M.

1 .Bobo og Beauty baby fra LuckyBoySunday. De er bare så fine, og på et eller andet tidspunkt skal de have lov at pryde hendes værelse.

2. Pre walkers fra Angulus. Frøken M går selvfølgelig ikke endnu, men det varer jo ikke længe, før hun begynder at rejse sig op ad ting, og derfor tænker jeg, at det vil være på sin plads med et par små begyndersko som disse i lækkert, rosa skind.

3. Træklodser med alfabet. De er fine og senere også lærerige.

4. Favoritten over dem alle. Jeg ELSKER Povl Kjærs rokkefår. Faktisk har det stået på frøkenens ønskeliste både som barselsgave og til barnedåben. Det er sådan et stykke legetøj, der for min skyld godt måtte tage plads i stuen. Det er altså vanvittigt lækkert håndværk.

5. Mini Rodini Glitter-kjolen. Den er så fin og måtte gerne hænge på lille M’s krop resten af vinteren.

6. Design Letters kop med et M på selvfølgelig. Vi ønsker os faktisk både en kop og tallerknen, som ville passe fint ind i frøkens M’s samling, der i øjeblikket bl.a. tæller Royal Copenhagen og Rosendahls Kaj Bojesen-sæt.   

7. En babygynge, der kunne få plads på den krog, vi allerede har i loftet i stuen.

8. Også en af storfavoritterne. Nemlig en slagbænk fra Oliver Furniture. Jeg har længe været på udkig efter en gammel, svensk slagbænk som jeg selv ville sætte i stand og male. Men jeg har indtil videre ikke haft heldet med mig, så denne er det bedste alternativ. Og smuk er den.

9. De lækre træhuse designet af Anne Boysen. Måske mest en gave til mig 🙂

10. bOles’ fine donut, som før eller siden skal hjem til os og bo.

Hvad synes du, er den bedste gave til en baby på snart 8 måneder? Og hvad giver du dit barn/børn i julegave?

2 Comments

 • Michala 14. december 2012 at 10:26

  MM både elsker sin gynge og donut fra Bobles rigtig meget nu, så jeg tænker de vil være et godt bud!! <3

  Reply
  • Signe 14. december 2012 at 10:47

   Har faktisk selv tænkt på netop den kombination, Michala. Suk, rokkefåret må vente lidt endnu :'(

   Reply

Leave a Comment