Sløj akrobat

Frøken M i sansegyngen 4

Lille frøken M er stadig syg og nu på elvte dag. Den ene sygdom overtog den anden, og i forgårs kunne en vagtlæge konstatere, at hun har fået en luftvejsinfektion. Jeg vil ikke gå i detaljer – blot fortælle, at det ikke er sjovt. Vi er trætte her hjemme og ødelagte af at se vores lille pige – der pludselig synes så skrøbelig – være så syg. Jeg ved, at alle små børn skal igennem sådanne perioder, men det gør ondt i mit hjerte.

Vores weekend har derfor været ret stille på aftalefronten. Lille frøken M vil KUN sidde på armen, så en stor del af dagene går på den måde. Hyggelig juletamtam med gamle gymnasievenner måtte aflyses og andre projekter på to-do listen udsættes.

I går kiggede mine forældre dog ind til et visit, og med sig havde de frokostforsyninger en masse. Frøken M blev beriget med endnu en julegave, og denne gang kan hun føje en såkaldt sansegynge til legetøjssamlingen, som hun allerede har benyttet flere gange i går og i dag. Med sine rolige og tunge gyngebevægelser virker gyngen meget beroligende, nærmest søvndyssende, på frøken M, så sløvhed er ingen hindring for en gyngetur. På billederne troner hun i gyngen som en anden lille akrobat.

Gyngen kan i øvrigt købes på Legeskab.dk lige her, hvis du skulle være fristet. Jeg kan varmt anbefale den web-butik, som tager udgangspunkt i børns medfødte kreativitet og har et velassorteret udvalg af legetøj, der både udvikler og skærper kreativitet og motoriske evner. Ja, jeg er lidt nørdet mht. den motorik, som måske også skinnede igennem her, men det er nu engang forældrenes ansvar at skabe det bedste udgangspunkt for vores øjesten.

Frøken M i sansegyngen 2 Frøken M i sansegyngen 3 Frøken M i sansegyngen 1 Frøken M i sansegyngen 5

Frøken M er klædt i Noa Noa Miniature fra top til tå – lige fra body over bukser til strømper. Det sker ret sjældent, at hun kun har ét tøjbrand på, men dette sæt er så fint, synes jeg – elsker især flæsebukserne. Vi er vilde med Noa Noa Miniature her hjemme. Det er lækkert børnetøj til en virkelig fin pris, så skynd dig at tjekke det ud, hvis du ikke allerede kender det:)  

No Comments

Leave a Comment