Carla Dress Has Arrived

Stine Goya kjole close up

Man skulle tro, at jeg fik penge for at hylde Stine Goya her på bloggen, men det gør jeg altså ikke:) Jeg er blot svært fascineret af hendes lækre design for tiden.

Min nye Carla-kjole fra Stine Goya, som jeg bloggede om her er arriveret. Den er så fin, og derfor vil jeg lige hurtigt vise den. Desværre giver billederne slet ikke kjolen den credit, den fortjener. Den er så lækker og kraftig i kvaliteten og har den flotteste grønne farve med et leopardprint, som jeg elsker. Jeg glæder mig til at bære kjolen juleaften og til mange andre lejligheder.

Kjolen kan både dresses op og ned afhængig af accessories, og er derfor både anvendelig til hverdag og fest. WIN! Jeg elsker, når mit tøj har flere anvendelsesmuligheder. Det er så surt med en kjole, der kun bliver brugt én gang, og dernæst hænger og pynter bag en lukket skabslåge. Og dem har jeg virkelig mange af, men det vil jeg forsøge at rette op på.

Fristet? Du kan købe kjolen her.

Carla Dress Stine Goya Carla Dress Stine Goya

Carla dress Stine Goya Close up af print

 

No Comments

Leave a Comment