Babylove fra Julie Sandlau

Julie Sandlau er en af mine store favoritter inden for smykkedesignere, og min samling tæller op til flere af hendes fantastiske øreringe, som jeg bruger år efter år, fordi de er så tidløse i designet og bliver ved med at være ligeså smukke, som da de blev tilføjet til min samling.  

Julie har nu skabt den fineste kollektion, som jeg er intet mindre end kæmpe fan af. Babylove hedder kollektionen (ja, bare navnet er elskværdigt). Den består af matchende armbånd til mor og datter med enten stjerne- eller hjerteindgravering og en fin og sart halskæde med et hjertevedhæng. Hvem ville ikke gerne bære samme smykke som sit barn som et lille symbol på den altomfattende kærlighed, man har til barnet? Jeg ville i hvert fald gerne 🙂

Kollektionen er netop skabt som en hyldest til den største kærlighed af alle. Når en baby bliver født, skabes der på magisk vis et bånd mellem mor og barn. Et af livets sande mirakler. Og det er netop det mirakel, som kollektionen hylder. Er det ikke smukt? Jeg er i hvert fald solgt.

Både armbånd og halskæde kan du få i enten forgyldt eller oxideret sølv, som kommer i butikkerne i starten af februar. Jeg er simpelthen nødt til at have et matchende sæt armbånd til min lille M og mig. Jeg går efter armbåndene med hjerteindgravering i oxideret sølv.

Er du også helt forelsket? Og har du en eller flere favoritter fra kollektionen?   

Herunder kan du se de smukke armbånd og halskæder.

Julie Sandlau Babylove halskæder

Julie Sandlau Babylove hjertearmbånd G Julie Sandlau Babylove hjertearmbånd Julie Sandlau Babylove stjernearmbånd G Julie Sandlau Babylove stjernearmbånd S

2 Comments

 • Michala 16. januar 2013 at 17:32

  Åh, de er skønne! Sådan et må MM og jeg vist også eje… Vi fortjener det tænker jeg <3

  Reply
  • Signe 16. januar 2013 at 17:38

   Ja, I gør så <3 Det har været nogle hårde dage for jer. Er glad for, I er hjemme igen. Nu skal MM bare helt på højkant!

   Reply

Leave a Comment