Need a Camera Bag?

Camera bag

Jeg har længe manglet en taske til mit spejlreflekskamera (faktisk i langt over et år), men kunne ikke finde den rette. Jeg er bestemt ikke fan af de der nylonagtige tasker, og en taske af læder kunne nemt løbe op i mange tusinde kroner, som jeg nok hellere ville bruge på tøj – eller en anden slags taske, som man ikke kun bruger til et kamera.

Efter lang tids søgen fandt jeg en skøn taske fra danske Black Lily – Robyn Camera Bag, som absolut ville sørge for at mit kamera ville komme standsmæssigt med rundt til diverse arrangementer.

Men inden jeg nåede at bestille tasken fra Black Lilys webshop dukkede en anden option op – nemlig den retrofætter af en kamerataske, som du ser på billederne.

Jeg har bestilt den på eBay fra Hong Kong, efter jeg så tasken flashet på Instagram. Tasken er i mørkebrunt læder og kameraet passer i som fod i hose, og så koster det sådan ca. 150 kroner incl. fragt. Derfor havde jeg absolut ingen forventninger til tasken, men jeg er ganske tilfreds. Så nu er mit kamera, der oftere og oftere er med mig rundt, rigtig godt beskyttet.

Og ja, så var tasken jo så billig, at jeg stadig kan tillade mig at købe Black Lilys version af en kamerataske også … på et senere tidspunkt (god logik).

Hermed er et eBay-tip givet videre til dig, hvis du også skulle mangle en taske til dit kamera. (OBS jeg søgte på ‘Canon EOS 1100d leather bag’ og der kom ret mange sælgere frem. Skriv til mig, hvis du vil have det eksakte link til sælgeren).

Camera Bag Camera Bag Camera bag foto-1 foto

No Comments

Leave a Comment