New In: Snake Stilettos

Gestuz

I forgårs hentede jeg disse skønne basser på posthuset. Jeg har haft et godt øje til dem længe. Og lysten blev kun forstærket, da jeg også så dem hos Lisbeth 🙂 Jeg elsker, at de er rå og feminine på én og samme gang. Men nu er det ikke lige stiletter, der mest sidder på mine fødder, når jeg går tur med barnevognen, så jeg kom lidt fra stilet-købet igen.

Men da jeg forleden aften spotter stiletterne på udsalg til en MEGET overkommelig pris midt i min vanlige iPhone-shoppe-surfing – ja, SÅ var der jo ingen vej tilbage. Klik, klik, klik og stiletterne var på vej til mig. De er fra Gestuz – et brand jeg holder mere og mere øje med. Virkelig fine priser for en kvalitet, der er ganske lækker.

Du kan stadig finde stiletterne på udsalg lige her. Det er virkelig et kup, hvis du spørger mig. Stiletterne var i forvejen ikke særlig dyre, og nu er de sat ned med 50 % – skynd dig 😉

Gestuz

Gestuz Gestuz Gestuz Gestuz

Published by

9 thoughts on “New In: Snake Stilettos

  1. Jeg kan godt forstå, du faldt for dem.
    Jeg vil dog lige advare dig, for mine er faktisk gået i stykker – slangeeffekten er slidt helt af på hælen på den ene – og jeg har altså ikke haft dem på mere end 3-4 gange.

    Jeg har endnu ikke reklameret over dem, men håber, at bare var den ene og at jeg kan få et par nye, for de er virkelig fantastiske!

    1. Uh, Lisbeth – godt du siger det. Må passe ekstra på dem. De er så pæne altså, men det går jo ikke, hvis man ikke kan bruge dem særlig meget, før de bliver slidte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.