Er du også en brilleabe, der elsker briller? :)

foof.dk

Er du også en brilleabe (brilleabe på den søde måde) ligesom mig, og elsker du også at have maaaange briller at vælge imellem afhængigt af dit humør og dagens outfit, så læs lige med her. Jeg har nemlig fundet et virkelig sejt koncept, der holder hele vejen, hvis du spørger mig.

Kender du foof.dk? Det gjorde jeg ikke før for få uger siden, men nu gør jeg og jeg er nødt til at tippe om det her. foof.dk er et nyt brillekoncept og en online-brillebutik, der tilbyder en ret fantastisk service. Du kan vælge fem par briller hjem til dig selv i fem dage uden omkostninger overhovedet. På den måde kan du i ro og mag finde ud af hvilke(n) brille(r), der passer dig bedst. Og det allerbedste: et par briller koster 995 MED glas. Det er altså en fantastisk pris, og Danmark har hårdt brug for lidt nytænkning på brillefronten, hvor vi i mange år er haltet  langt bagud i forhold til de udenlandske priser på både stel og glas.

Jeg er hoppet med på foof.dk-vognen og har bestilt fem par briller hjem. De landede i min postkasse 24 timer efter, jeg havde bestilt dem, så nu skal jeg ’bare’ vælge. Og det lader til at blive en vanskelig proces, da jeg faktisk kan lide alle stellene – især de fire af dem. Du kan se alle brillerne på billederne under teksten.

Jeg poster et indlæg en af dagene, hvor jeg meget gerne vil have DIN hjælp til at udvælge et par nye (eller to) briller til mig. Det er lidt grænseoverskridende, kan jeg mærke, at skulle poste en masse brillebilleder af mig selv på bloggen, så håber meget, at du giver dit besyv med 😉

Jeg skal også nok gå i dybden med brillernes stil og kvalitet i det næste indlæg, men kan kort sige, at jeg netop har sammenlignet med mine Chanel og Sand-briller, og helt ærligt, så virker foof-brillerne absolut ikke til at være i en ringere kvalitet. Slet ikke. Faktisk bliver brillerne produceret på samme fabrikker som mange af high-end brillestellene gør – det kan du selv læse mere om på foof.dk’s hjemmeside.IMG_2772 IMG_2773 IMG_2774 IMG_2775 IMG_2776 IMG_2777 IMG_2780Og lidt ekstra info: Bag foof.dk står de to kvinder Fie og Susanne, der efter mange år i branchen havde et stort ønske om selv at designe briller til helt andre priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

18 Comments

 • Marina / cand.mor 20. februar 2013 at 14:04

  Det der med billige briller holder bare ikke, når man bruger flerstyrkeglas. Not an option 🙁

  Reply
  • Fie 22. februar 2013 at 9:14

   Hej Marina
   Der er en mulighed for at vi kan sælge dig progressive glas også. Det omhandler en hel ny måde med en App og en Ipad 🙂 Skriv endelig til os hvis du er interesseret!
   Bedste hilsner
   Fie, foof.dk
   help@foof.dk eller tlf. 70 202 206

   Reply
   • Marina / cand.mor 24. februar 2013 at 5:53

    Tak for det, Fie. Fik dog nye briller i sommer, men det vil jeg da bestemt huske!

    Reply
    • Fie 24. februar 2013 at 12:39

     Det var så lidt! Når du engang skal have nye briller, skal du være mere velkommen:) Rigtig god weekend!
     Bedste hilsner
     Fie, foof.dk

     Reply
 • Signe 20. februar 2013 at 14:07

  Det kan godt være, du har ret, Marina. Jeg er ‘kun’ nærsynet, så det er ikke noget, jeg ved så meget om. Jeg ved dog, at min mor var i kontakt med foof.dk for at høre nærmere om flerstyrkeglas, og det kunne vist sagtens lade sig gøre!? Fik aldrig lige slutningen på det 🙂

  Reply
  • Marina / cand.mor 21. februar 2013 at 7:12

   Hmm, hvis din mor får positivt svar derfra, må du gerne lige sige til. Er super glad for mine briller, meeen, som du selv siger, kunne det være meget fedt at have nogle at skifte mellem.

   Reply
   • Signe 21. februar 2013 at 7:31

    Det kan du tro:) Ja, jeg elsker også at skifte mellem mine briller. Det er jo lidt ligesom et smykke i ansigtet.

    Reply
 • Kkamper 20. februar 2013 at 18:02

  Du kunne da godt lige informere din bror som gerne vil have briller, om foof 🙂

  Reply
  • Signe 20. februar 2013 at 18:13

   Jamen, så synes jeg, du skal skynde dig at bestille et par briller hjem på prøve. Du kan få lavet synstest til omkring 100 kr hos Louis Nielsen.

   Reply
 • Østfronten 20. februar 2013 at 20:16

  Smart. Og potentielt farligt for pengepungen.

  Reply
  • Signe 21. februar 2013 at 8:29

   Ja, det er lidt farligt. Har svært ved at vælge ét par briller ud af de fem, jeg har hjemme.

   Reply
 • Cecilie Mandrup 22. februar 2013 at 7:37

  Fedt!!! Har selv kun et par (og de gamle skraptudseende). Ved du om det går til bygningsfejl også?? 🙂 Ellers kigger jeg naturligvis på siden, de må oplyse det 😉

  Reply
  • Signe 22. februar 2013 at 8:07

   Jeg har faktisk fået en del kommentarer vedr. flerstyrkeglas og bygningsfejl, Cecilie, så jeg vil lige tjekke op på det med foof. Så kan jeg nemlig nævne det i mit næste indlæg, hvor jeg prøver brillerne 🙂

   Reply
  • Fie 22. februar 2013 at 9:27

   Hej Cecilie

   Du kan tro vi kan levere med bygningsfejl:) Det er med i prisen! 🙂

   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål! help@foof.dk

   Bedste hilsner
   Fie, foof.dk

   Reply
 • NatasjaS 11. marts 2013 at 20:11

  Jeg er vild med dine nye Depp briller 🙂 De er super fine til dig! Jeg har selv lige været ude og investere i et nyt par briller.. Må jeg spørge hvor meget styrke du har i dine og hvordan du oplever kvaliteten? Det lyder ret billigt – så det kunne måske være der man skulle handle en anden gang 😉

  Reply
  • Plum Mum 13. marts 2013 at 16:11

   Kvaliteten er helt i top, Natasja. Jeg kan virkelig ikke mærke forskel fra mine Chanel til dem jeg har fra foof. Så kan kun anbefale, at du prøver dem næste gang.

   Jeg har ca. – 3 på begge øjne plus bygningsfejl (som jeg helt havde glemt, at jeg havde), så jeg ser ret dårligt uden briller 😉

   Reply
   • NatasjaS 13. marts 2013 at 16:41

    Tusind tak for svaret 🙂 Jeg er et stykke over -7, så skal desværre ud i ekstra tynde (og ekstra dyre) glas, hvilket trækker en del af budgettet, men vil klart undersøge Foof næste gang der skal shoppes hinkesten 😀

    Reply
    • Plum Mum 13. marts 2013 at 16:43

     Uh, ja så er du også ret dårligt stillet uden briller 🙂 Men undersøg foof næste gang. Det står vist på deres side, hvad det koster ekstra, når man har styrke plus/minus 3. Mener det er et ganske ok beløb faktisk.

     Reply

Leave a Comment