Skarp forgrund, sløret baggrund

Objektiv

For et par dage siden fik jeg et nyt obejktiv til mit Canon EOS spejlreflekskamera med pakkeposten. Og jeg vil blot lige tippe om, at du for under 1000 kr. kan få rigtig meget for pengene, når det gælder billedkvalitet.

Jeg ELSKER allerede mit nye kameralegetøj. Objektivet Canon EF 50mm f/1.8 gør det nemlig muligt med den maksimale blændeåbning på f/1.8 at tage knivskarpe billeder (det er fx genialt til portrætter) med en fuldkommen sløret baggrund, som jeg personligt er stor fan af (undskyld til fotonørderne, hvis jeg formulerer mig forkert omkring blændeåbningen). Det gør altså et eller andet magisk ved billeder, når hovedfokus er skarpt og resten er helt sløret.

Jeg købte objektivet lige her, og det var fremme på under 24 timer. I like!


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Rikke 8. marts 2013 at 12:55

  En dag, Signe, så må vi mødes så du også kan tage et fint billede af mine krøllinger – for det dersens kameranørderi, det lærer jeg aldrig!

  Reply
  • plummum1361564910730 8. marts 2013 at 12:59

   Rikke, det er en deal. Ville elske at tage billeder af dine søde krøllinger 😉

   Reply
 • Signe 9. marts 2013 at 14:31

  Jeg er også så glad for mit objektiv. Man kan tage de bedste billede af sine børn med det 🙂

  Reply

Leave a Comment