Lovely Raincoats

Vi går (selvom det er lidt svært at tro) sommeren i møde, og den kan som bekendt være temmelig regnfuld i Danmark. Derfor er er på jagt efter en fin regnfrakke til Frøken M. Jeg er normalt en smule farveforskrækket, når jeg udvælger hendes tøj. Langt størstedelen af hendes tøj er holdt i douce farver – dog med enkelte pangfarveelementer. Men jeg bliver vitterlig helt glad i låget af at se på de regnfrakker, jeg har lavet en collage med. De er så sommerlige, søde og dejligt barnlige og regnfrakken skal (forhåbentlig) ikke være på hver dag, så man kan også undgå at blive træt af en frakke med så meget fut i.

Hvad er jeres erfaringer med regntøj til en snart etårig tumling? Skal jeg både anskaffe frakke og bukser, er heldragt bedre end todelt, skal regntøjet være med fleece indvendig osv? Del gerne erfaringer med mig – elsker at høre fra jer 🙂 Raincoats collage

Find dem her: 1. Oilily / 2. Kenzo Kids / 3. Hatley / 4. Hatley / 5. Hatley


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

15 Comments

 • Kira Trust 2. april 2013 at 21:50

  De er meget yndige, men mon ikke at Frk. M skal have et praktisk regnsæt, til leg i vuggestue/børnepasning? Jeg synes dem fra Ver De Terre er super fine (vi har dog et Holly’s og et fra ByKier) men ellers havde jeg købt VDT!

  Reply
  • Plum Mum 2. april 2013 at 21:53

   Ha ha, ja måske er de mere yndige end praktiske 😉 Synes bare de er SÅ nuttede. Det er min indre femårige pige, der vil ud, du ved. Måske kunne hun have to sæt. byKier har sat deres sæt ned til 150 kr. og så kan man jo godt forsvare to sæt, tænker jeg!? 🙂

   Reply
   • Kira Trust 2. april 2013 at 21:58

    Hehe,altså… Den raincoat er nok mest for nuttethedens skyld <3 Da Lua var lille købte jeg en del skønne frakker til hende og de kom aldrig i brug! Men når hun er 5 år, så er det nok en bedre idé 😉 Det fra BiKier er rigtig fint (den røde farve kan diskuteres – det er nemlig det sæt Lua har fået i gave fra dem) men det sorte måske?

    Reply
 • Michala 2. april 2013 at 21:52

  ÅH, den med jordbær er da alt for skøn!! <3

  MM har haft et to delt sæt i vuggestuen som hun nu er vokset ud af, de har mest brugt bukserne, de har været gode når de har skulle være i sandkassen, sådan lidt til at tage det værste.

  Jeg har lige bestilt dette sæt til hende:

  http://www.ticket2heaven.dk/soeg/single/regnsaet-fleece/

  Jeg er med på at det ikke er så fint som dem du har kig på! Men jeg faldt for at der var fleece inden i…. Det kommer nok med posten i morgen eller tordag, så kan jeg lige fortælle dig om det er godt.

  Evt. tage det med når vi ses på torsdag.

  Reply
  • Plum Mum 2. april 2013 at 21:55

   Hmm, ok ja måske jeg skal tænke lidt mere praktisk 😉 Er altså bare tosset med de der tøsejakker. VIRKELIG meget endda! Men god pointe med fleece. Det er ret smart, at de ikke bliver kolde på benene, når de sidder der på jorden. Tag endelig regnsættet med torsdag, hvis du når at få det. Vil rigtig gerne se og mærke det.

   Reply
   • Michala 2. april 2013 at 21:57

    Jeg syntes da godt du kan have et praktisk sæt og en fin regnfrakke… det kunne jeg godt finde på! <3

    Reply
 • Gunvor 2. april 2013 at 22:09

  Tror du gør klogt i at tænke lidt praktisk! Jeg vil anbefale et todelt sæt med smækbukser. I stedet for fleecefor kan du købe et termosæt til at have indenunder – så har du også flere kombinationsmuligheder alt efter vejret. Celavi laver faktisk noget ret godt regntøj og plejer også have noget med lidt spræl i. Tjek evt. Filabel.dk, der vist ovenikøbet har udsalg lige nu… Alternativt kan man flere stedet købe bukser seperat, hvis du et meget forelsket i ovenstående jakker 😉

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:06

   Tusind tak for dine råd, Gunvor 🙂 Jeg er nu endelig blevet enig med mig selv om, at jeg må have mig et praktisk regnsæt og én pæn regnjakke. Så burde vi være dækket ind.

   Reply
 • Camilla 2. april 2013 at 22:45

  Hej

  Vi havde en regnheldragt til den ældste (født marts ’09) det forår hun var 1 umiddelbart synes jeg det var supersmart, at den ikke skilte på midten! Problemet var så bare at den var alt for varm de dage hvor det var varmt men fugtigt og på jorden…. Der er det klart at foretrække todelt, da det så er lettere at tage jakken af hvos det er varmt, men stadig nødvendigt at have noget vand/fugtskyende mod jorden! Fleecefor tor jeg ikke er nødvendigt! På de kolde dage er det nok mere anvendeligt at tage et ekstra lag på ben og overkrop, altså seperat termotøj/fleecetøj! Sandt at sige så har vi så lidt af hvert, da jeg jo også prøvede mig frem til den bedste løsning da Nanna var tumling… Altså både dragt, bukser med fleecefor, bukser og jakke uden for. Én ting er dog sikkert, jeg har erfaret at der ikke er den store forskel på kvaliteten af regntøjet , om det er fra føtex til 200 kr eller et dyrt mærke til 400-500 +, så hellere bruge lidt mere på en pæn allround jakke end en formue på regntøj der primært bliver brugt til at lege og grisse i. Det er jo også begrænset, hvor meget sådan en lille blomme vil være ude og lege i regnvejr. Håber det hjælper dig lidt!

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:08

   Tak for dine skønne råd, Camilla. Det er virkelig dejligt at høre om andres erfaringer. Det er jo første år, vi skal købe den slags sager. Sidste år var Frøken M jo helt spæd 🙂

   Reply
 • Sarah /+mamminabellina.dk 3. april 2013 at 0:51

  Tak for dette indlæg! Jeg leder selv efter regnfrakker så det er rigtig godt med inspiration! Jeg ville have sagt Oilily jakken, jeg er skør med det mærke (vores pusletaske er også Oililys Russian Tale), men så så jeg prisen. Det gad jeg ikke give for en regnfrakke for at være ærlig… 🙁 Min nummer 2 favorit er den blå fra Hatley! 😀

  Reply
 • Østfronten 3. april 2013 at 10:26

  Praktisk nu, piget når de bliver ældre og ikke nødvendigvis sidder ned i sandkasser mv. hele tiden! Vi har købt et todelt sæt fra CeLaVi til Bean – helt pink smækbukser og mønstret jakke. Uden fleece (så kan det nemlig også du på regnvåde, varmere sommerdage) og så har vi købt et sæt termotøj også. Det er ikke pænt, men det er mega-praktisk. Vi (jeg!) fandt gode priser på både regntøj og termotøj her: http://www.just4kids.dk/maerker/CeLaVi/products?order_by=&maxproduct=&filter_by=299

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:11

   Tak for links, Stine 🙂 Tror jeg ender med et sæt af det praktiske og én pæn jakke også. Ticket2Heaven laver regnsæt med fleece har jeg sidenhen fået at vide. Og det smarte er, at fleecen kan lynes ud ret let. Så måske overvejer jeg sådan et sæt.

   Reply
 • Sarah /+mamminabellina.dk 3. april 2013 at 22:31

  Jeg har lige fundet nogle regnafvisende heldragter fra Hatley, måske har du allerede set dem? De er nok lidt mere praktiske, men samme design! http://www.zalando.it/hatley-bundler-tuta-da-neve-rosso-h2123g008-917.html Det kommer jeg nok selv til at købe.. så er det bare at vælge om det skal være jordbær eller mariehøner 😉 hihi

  Reply
  • Plum Mum 4. april 2013 at 8:42

   Gud, nej dem havde jeg ikke set. Hold nu op, de er søde. Hmm, det kunne være, at jeg også skulle springe på sådan en 🙂 SÅ fine!

   Reply

Leave a Comment