Baby Ballerina Shoes

Ballerinaer birthday numbers

1. byKier 2. pepe  3. pom pom 4. Tip Toey Joey 5. Little Marc Jacobs 6. byKier 7. Maloles Petite 8. Pepe 9. Angulus 10. pom pom 11. pom pom 12. byKier

Jeg leder p.t. efter de rette ballerinaer til Frøken M’s fødselsdags-outfit fra Norlie og har fundet 12 smukke af slagsen – alle med blød bund (lige med undtagelse af sko nr. 9, som er Angulus’ tullesko, der er lidt mere en udesko end de andre 11 par).

Jeg er sjovt nok forelsket i alle skoene, men lige nu tror jeg, at jeg køber de sorte og/eller sølvfarvede ballerinaer fra byKier (nr. 1 og 12), som du kan finde her til en rigtig fin pris.

De er alle fine, ikke? 🙂

Følg plummum.dk på Facebook. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Marina / cand.mor 14. april 2013 at 15:32

  Havde til vores blogevent byKiers tullesko i hænderne – de er åh så bløde!

  Reply
  • Plum Mum 14. april 2013 at 16:22

   Tror også, at det ender med endnu et par fra byKier. Synes man får så utrolig meget lækkerhed for pengene 🙂

   Reply
 • Michala 15. april 2013 at 8:58

  Åh, jeg DØR lidt over nr. 4….. Hold kæft de er cute….! MM har dem i leo fra PomPom, de er virkelig lækre, med en helt fantastisk blød og skridsikker sål…. Jeg skal bestemt have flere fra PomPom til hende. Og ja, du ved jo at jeg har prøvet lidt af hvert til hende, men dem her er jeg virkelig imponeret over 🙂

  Reply
  • Plum Mum 15. april 2013 at 9:21

   Synes også, at nr. 4 er lidt for lækre 🙂 I virkeligheden kunne jeg købe dem alle, hvilket selvfølgelig ville være totalt gak gak. Men små bitte sko – åhhh! Jeg har også mærket op Pom Pom en del gange efterhånden (dem I har i leo, men bare i sølv), og der kan vist heller ikke gå længe, før den lille blomme skal have sig et par. Sidder de ok fast på foden, synes du?

   Reply
   • Michala 15. april 2013 at 10:22

    Ja, de sidder virkelig godt fast, også bedre end dem vi har prøvet fra ByKier…. De har dem fra PomPom i 2 butikker på Vesterbro (Glasalfen og Danefæ) så i kan jo tage ned og prøve dem, ellers har Elle-Belle gratis fragt 🙂

    Reply

Leave a Comment