Whitsun og speltmødre

køer får pinse

Nå men så var det lige, at tiden løb fra mig IGEN. Jeg når aldrig rigtig at komme i bund i den der to-do liste, som er plantet midt i mit hoved – altså på indersiden (jeg har ikke en liste i panden). For en time siden sendte jeg mit månedlige klummeindlæg til redaktionen på vores lokale avis – igen på et hængende hår (du har jo også kun en hel måned til at skrive det, Signe). Jeg ævler lidt om speltmødre i klummen. Nærmere forklaret om ‘speltmoderen’ som et freudiansk overjeg, der altid stikker sit grimme ansigt frem og giver mig mega dårlig samvittighed, hvis jeg blot så meget som tænker på at banke knyttede næver ind i diverse dørkarme af ren frustration. For gode mødre mister aldrig besindelsen, vel? Så det gør jeg heller ikke. Måske jeg linker til klummen igen, når det først er trykt i avisen og udkommet!?

Hov, hvor kom det nu fra? Indlægget her skulle jo handle om pinsen, som faktisk har været rar og hyggelig og haft dyr, vand og natur som omdrejningspunkter. Det er altså helt genialt med det dersens urban living med både by og natur som tætteste naboer. Se her lidt billeder af hele baduljen. Det er da sådan ret idyllisk, ikke?

Pinse 2013Pinse 2013-001


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Østfronten 22. maj 2013 at 11:43

  Det dér med hænder og dørkarme, ikke? Det gør speltmødre altså af og til. Endda i 2100 Spelt! Se selv: http://nyt-fra-oestfronten.blogspot.dk/2013/05/mere-pinse-snart-tak.html
  Jeg glæder mig til at læse klummen 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 22. maj 2013 at 22:59

   Åhhhh, dejligt at vide at selv de bedste speltmødre som dig også kan miste sig selv et kort øjeblik. Nogle gange skal vi baaaaare lige have luft.

   Reply
 • Andrea 22. maj 2013 at 13:43

  Hvor er dette? Så fine bilder! Jeg flytter til København i sommer, og vil gjerne besøke et så fint sted.

  Og hva er speltmødre?

  Reply
 • Maja Emilie 22. maj 2013 at 22:12

  Haha, da jeg så billedet (fra samme serie) på instagram, troede jeg et kort øjeblik, at det var MIN mand. Der er vist et par ligheder 🙂

  (men så ville han godt nok have lidt af et forklaringsproblem, hva? 😉 )

  Reply
  • plummum1361564910730 22. maj 2013 at 22:57

   Ha ha, hvor er din mand fra? Det er sjovt;) Du må have mærket et splitsekund af et mindre chok:D

   Reply
   • Maja Emilie 25. maj 2013 at 12:24

    Han er fra Jylland 😉 (ej, eller jo, men hans forældre er vietnamesiske)

    Reply

Leave a Comment