Find mig her om to dage

ferie2

Jeg er den, der om ganske kort tid smutter på ferie. En ferie, der i høj grad er tiltrængt for hele familien. Vi har brug for at trække stikket, læne os tilbage og nyde, at vi ikke skal få alt til at passe ind i et meget tight schedule, som ofte er svært at få til at gå op, når hverdagen kører for fuld udblæsning. Vi smutter til Mallorca på lørdag med miniblommen, der efterhånden er svær at styre på syv tønder land. I går stak hun af fra mig i Magasin to gange på under en halv time. Hun har åbenbart nået den alder, hvor det er enormt sjovt at løbe væk fra mor og far… især hvis de løber efter. Hun var dog ikke særlig svær at finde igen, da hendes begejstrede sejrsskrig over at være sluppet væk afslørede hende pretty much. Ligeledes fik vi (læs: blommen) væltet et stativ med farverigt tøj, som i høj grad appellerede til en farveglad, lille pige. ”Hej, hej ekspedient – det må du virkelig undskylde. Nej, vi har ikke tid til at rydde det op. Jeg skal lige løbe efter min datter en gang til.” Det er ret sødt og ret besværligt, og jeg forudser, at vi skal være temmelig årvågne ved pool-området og deslige på ferien, hvis uheldige scener skal undgås.

Adios

FerieFerie3

Alle billeder er lånt fra Spies’ website.

Følg PlumMum på Bloglovin’ og Facebook.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

4 thoughts on “Find mig her om to dage

  1. Åhhh nej har i også nået det stadie. Stakkels jer :-). Lige netop derfor har vi fravalgt ferie i år. Jeg orker simpelthen ikke at stæse rundt efter Oline en hel uge. Håber i får en fantastisk ferie trods en lille aktiv blomme. Om ikke andet får i jer en meget “aktiv” ferie :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.