Sådan en kærestedag

IMG_5452

Før man bliver forældre er sætninger som I skal huske at pleje jeres forhold og hinanden, når baby er kommet. Det er vigtigt og kan være svært at få tid til ikke nogle man høre så sjældent. Faktisk hørte jeg lignende ganske ofte, da jeg stod der som mama in spe fra diverse velmenende forældre. Men guess what man (læs jeg) var ikke modtagelig for sådanne råd. Slet ikke faktisk. Parenthood er noget, der skal læres ud fra egne erfaringer og ikke ud fra andres. Right?

Men det er sandt. Forhold skal plejes og have opmærksomhed, og DET er der så godt som ingen tid til de første maaaaaange måneder (år?) af ens barns levetid. Derfor er det ekstra rart, når man en gang imellem tager sig den privilegerede frihed – midt i forældrenes ferie – at aflevere et styk barn i pasningsordning til fordel for en såkaldt kærestedag. Det har vi ikke gjort ofte, men det er rart. Meget endda. Vi havde en god en af slagsen den anden dag med fish’n’ chips og øl (jo jo) på Toldboden, der trods latterlige priser (alt taget i betragtning) og en ret så ubehøvlet kok var virkelig hyggelig og meget kæresteagtigt.

IMG_5448IMG_5457IMG_5453IMG_5449


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Marina / cand.mor 28. juli 2013 at 9:54

  Skønt skønt skønt, Signe! Det ser virkelig hyggeligt ud. Og
  ja, en dag i den “gamle” tosomhed er i nogle perioder mere
  tiltrængt end i andre. Vi er så priviligerede, at vi begge har
  forældre, der bor inden for en halv times kørsel og gerne træder
  til. D var på miniferie hos mine svigerforældre i sidste uge (KÆMPE
  skridt for moderen, at han skulle sove et andet sted), hvor vi tog
  ned i byen for at spise, drak whisky/rose til kl. 6 og nød ikke at
  tænke på, hvornår D ville vågne om morgenen. At jeg så ikke kunne
  sove mere efter 0530, er så en anden (og meget dum) historie
  🙂

  Reply
 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 28. juli 2013 at 12:29

  Åh hvor hyggeligt. Sådan en dag er virkelig også tiltrængt her. Og hvis man ikke har folk i nærheden, der lige kan passe, så er det en rigtig fin løsning at aflevere en enkelt dag, så man kan få talt og hygget sammen. Det har vi også gjort for et stykke tid siden, hvor vi simpelthen blev nødt til at pleje parforholdet lidt.
  Og så vil jeg give dig ret mht priserne på Toldboden. Det er helt hen i vejret. Vi var der med mit arbejde tidligere på sommeren og fik jordens dårligste service. Vi havde bestilt bord til hele afdelingen kl.18.30 til spisning, men da vi kom fik vi at vide, at de lukkede køkkenet 18.30 og hende vi havde kommunikeret med var der ikke, og de kunne da ikke være mere ligeglade med at vi skulle holde personalefest. Virkelig elendig behandling. Men selve beliggenheden er jo skøn, så det er vel det, de overlever på 🙂

  Reply

Leave a Comment