Modeugen kan bruges på mange måder

IMG_5753

Jeg har brugt halvdelen af min dag i dag på CIFF Kids messen for at deltage i blogger-arrangementer, se CIFF Kids eget trendshow og for generelt at se nærmere på det lækre børnetøj, som vi kan finde i butikkerne til næste sommer. Jeg mødtes med søde og pæne Emilie – ja, det er altid sådan en kliché at nævne på sin blog, at folk man er sammen med er søde og pæne, men hun ER altså begge dele 😉 – for at drage ud mod Bella Center, hvor tonsvis af designere, indkøbere, pressefolk og andre bloggere har befundet sig de sidste mange dage.

Desværre fik jeg slet ikke set og nærstuderet alt det børnetøj, som jeg egentlig havde planlagt. Jeg blev pludselig ramt af træthed og en meget stor lyst til at slå mig ned i presse-loungen og indtage store mængder af delikate kager. Det gjorde jeg så. Se selv på det billede, som jeg har lånt af Emilie – jeg ser rimelig fornøjet (læs: afsløret) ud, ikke? Vi teamede også op med Stine-pigen, som hjalp os med at gå all in på herlighederne i buffeten 🙂 Og lidt efter lidt joinede flere andre bloggere vores selskab. Det er så hyggeligt at se og tale med de personer, som jeg har fulgt tæt i den virtuelle verden meget længe.

Måske skulle jeg tage af sted igen i morgen for at dykke ned i det lækre tøj og holde mig langt væk fra kagerne!?

IMG_8798.png

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Modeugen kan bruges på mange måder

    1. Uhmm, ja jeg kunne godt lige spise den der creme-sag med choko på toppen lige nu. TAK 🙂 Jeg eksperimenterer lidt med headeren. Ville gerne have lavet sådan en prof en på en tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.