Modeugen kan bruges på mange måder

IMG_5753

Jeg har brugt halvdelen af min dag i dag på CIFF Kids messen for at deltage i blogger-arrangementer, se CIFF Kids eget trendshow og for generelt at se nærmere på det lækre børnetøj, som vi kan finde i butikkerne til næste sommer. Jeg mødtes med søde og pæne Emilie – ja, det er altid sådan en kliché at nævne på sin blog, at folk man er sammen med er søde og pæne, men hun ER altså begge dele 😉 – for at drage ud mod Bella Center, hvor tonsvis af designere, indkøbere, pressefolk og andre bloggere har befundet sig de sidste mange dage.

Desværre fik jeg slet ikke set og nærstuderet alt det børnetøj, som jeg egentlig havde planlagt. Jeg blev pludselig ramt af træthed og en meget stor lyst til at slå mig ned i presse-loungen og indtage store mængder af delikate kager. Det gjorde jeg så. Se selv på det billede, som jeg har lånt af Emilie – jeg ser rimelig fornøjet (læs: afsløret) ud, ikke? Vi teamede også op med Stine-pigen, som hjalp os med at gå all in på herlighederne i buffeten 🙂 Og lidt efter lidt joinede flere andre bloggere vores selskab. Det er så hyggeligt at se og tale med de personer, som jeg har fulgt tæt i den virtuelle verden meget længe.

Måske skulle jeg tage af sted igen i morgen for at dykke ned i det lækre tøj og holde mig langt væk fra kagerne!?

IMG_8798.png

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Østfronten 9. august 2013 at 21:27

  Det var altså også vældigt gode kager! Og så hyggeligt at ses – og at møde alle de andre. PS: Fine nye billeder i headeren 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 9. august 2013 at 21:46

   Uhmm, ja jeg kunne godt lige spise den der creme-sag med choko på toppen lige nu. TAK 🙂 Jeg eksperimenterer lidt med headeren. Ville gerne have lavet sådan en prof en på en tidspunkt.

   Reply

Leave a Comment