Sensommer i Berlin

Når livet suser forbi, og alt tilsyneladende fungerer som det plejer, men man selv føler sig en smule hægtet af. Når livet ikke kører så snorlige, som man godt kunne tænke sig, så er faste holdepunkter vigtigere end alt andet. Med mine to faste holdepunkter har jeg netop tilbragt fire dage i Berlin. Det har været ovenud enestående og fantastisk (ja, ja kast bare op – men sådan føles det!).

Berlin har faktisk aldrig tidligere været ’min by’, men jeg er med et slag blevet hovedkulds forelsket – seriously – og  vi er i gang med at planlægge endnu en berlinertur til foråret i samme bydel og selv samme lejlighed, som vi i øvrigt fik bestilt cirka et døgn før vores ankomst, men som ramte fuldstændig plet og opfyldte vores forventninger til fulde. Som du måske allerede har læst her er Prenzlauer Berg the place to be – i hvert fald for os. Blommen nød det, vi nød det, alle nød det. Vi spiste os gennem hele området og lod os blot flyde med i den specielle og unikke berlinerstemning, som på én og samme gang er hjemlig, fremmed, laid-back og raffineret.

Ikke flere ord – stemningsbillederne kan få lov at tale selv for resten (undskyld på forhånd for voldsom billedspam – kunne ikke begrænse mig yderligere).

Berlin3
En betuttet Blomme og mig ved siden af ‘vores’ Chervrolet Cruze st, som vi har testkørt hele vejen til Berlin og hjem igen. Må vi beholde den – pls?
Berlin8
Endnu en kaffedrikning på stemningsfyldt café i Prenzlauer
Berlin12
De to <3
Berlin2
Prenzlauer-stemning
Berlin11
Bebe bebe bebe, som Blommen udtaler baby, mens hun aer og aer i al evighed.
Berlin7
Mere berlinerstemning – er det ikke fantastisk?
Berlin4
På cafe i Kreuzberg
Berlin, sensommer 20132
Den meget flippede Oranienstrasse i Kreuzberg
Berlin9
Det obligatoriske berlinerbillede
Berlin1
Legepladserne i Prenzlauer får altså danske legepladser til at rødme
Berlin10
Endnu et obligatorisk billede af en plads, der desværre vidner om mange menneskers grimme skæbner

Du kan følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

17 thoughts on “Sensommer i Berlin

  1. Skønne skønne billeder og ihh hvor det glæder mig at høre at i har haft en dejlig tur. Og fedt at du deler min kærlighed til byen – kan man andet!? Vi snakker også allerede om vores næste tur, selvom vi var afsted i juli. Får aldrig nok af den by 🙂

    Kh Lou

    1. Det var SÅ skønt – kunne sætte mig i det første og bedste fly til Berlin nu 🙂

  2. Jeg er også vild med Berlin – turen i år blev temmelig turistet, men jeg skal helt sikkert tilbage og udforske nogen af krogene. 😀

    1. Det er nemlig vildt rart at tage på ferie i andre byer og så bare være. Uden at fokusere så meget på byens turistede must sees:) Selvom det også kan have sin charme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.