På tur i Skåne til Ringsjö Krog & Wärdshus

IMG_6813

Jeg har allerede flere gange på bloggen berettet om, at vi er vilde med miniferier, som for en kort stund river familien ud af den trummerum, som i længden kan være både stressende og triviel. For let’s face it. Der ER ikke særlig meget tid til vi-holder-i-hånd eller vi-kigger-hinanden-dybt-i-øjnene-seancer, når man har en krudtugle på snart halvandet år. Hvis en af jer derude bag skærmene er uenige med mig i den påstand, så smid lige et par tips min vej, ikke?

For et par uger siden pakkede vi igen kufferterne for en overnatning i Skåne. Bare lige et smut over Øresundsbroen kun sammenlagt 85 km fra vores hjem. Club Øresundsbron havde inviteret Blommen, Kasper og mig på en mini getaway over sundet til det fineste lille, røde kro i ægte svensk byggestil, hvor vi skulle nyde en overnatning og treretters middag. Vi kørte fra hjemmet ved 9-tiden om formiddagen og allerede en time efter, var vi fremme ved destinationen Ringsjö Krog og Wärdshus. Kroen ligger midt i den smukke skånske natur ned til Ringsjöen og midt i naturreservatet Klinta Skogen.

Efter ankomst blev vi vist op på vores værelse, hvor der var redt op til Blommen i en separat babyseng (hvor det senere skulle vise sig, at hun nægtede at sove – tsk!). Værelset var pænt og lyst med stor dobbeltseng og lille sofagruppe og udsigt over et lille stykke skov med pæne efterårstræer. Vi havde kun ét værelse og ikke to, som vi plejer, når vi rejser med Blommen, men det var intet problem for så kort et ophold. Det var egentlig helt rart, at vi klokken otte bare kunne ligge og læse og slappe af ved siden af en snorkboblende lille Blomme.

Skåne part one, Djurpark og andet2

Da vi havde sat vores  voluminøse bagage fra os (hvorfor f***** har vi altid bagage med til fjorten dage no matter?) smuttede vi ud for at udforske området omkring kroen. Vi besøgte blandt andet Skånes Djurpark (men det må blive et helt andet indlæg) og gik en lang tur i naturreservatet med Blommen. Klinta Skogen byder på de største træer ever – i hvert fald større end dem, jeg plejer at se på, stejle skrænter, flot natur og vigtigst af alt RO. Det var helt fantastisk at gå rundt inde i skoven kun os tre og ingen andre i miles omkreds – og også en smule uhyggeligt, da mørket begyndte at falde på.

Skåne part 2, Gårdbutik og Malmö5

Aftenen bød på vin og treretters middag lavet på råvarer fra lokalområdet: Svampesuppe (aftenens klare favorit), fisk fra Ringsjö med beurre blanc og Crème brûlée til dessert. Et gedigent kromåltid på den sofistikerede måde. Uhm! Vi havde en af de mest vellykkede middage med Blommen nogensinde. Hun var så glad og nem under alle tre retter – så nem, at kropersonalet og andre gæster bemærkede det af flere omgange. Hun havde naturligvis lidt legetøj med til bordet, men derudover var der plads til, at hun kunne fise rundt i hele restauranten uden at genere nogen.Skåne part 2, Gårdbutik og Malmö4

Samlet set havde vi en skøn dag med masser af forkælelse og ’bare os’.  I have more to tell, men indlægget er allerede alen langt, så det kommer altså en anden dag.

Men anyway, har du brug for et lille break er det altså helt genialt, at man på så kort tid kan komme helt væk fra ræset. Hvis du har BroPas (som kan betale sig at have, hvis du krydser broen mere en én gang om året) får du adgang til virkelig mange tilbud med rabat på et stort udvalg af oplevelser i Sverige – se fx lige her (lover dig, at tilbuddene er et kig værd). Vi er f.eks. ret varme på at smutte over broen igen i juledagene. Svensk natur i julen – ahh, det lyder skønt. Især hvis landskabet er dækket af et tykt hvidt lag sne. Kan du se det for dig?

Skåne part 2, Gårdbutik og Malmö6

Jeg bliver glad, hvis du vil følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her

(Sponsoreret indlæg)


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • René Najmi 17. oktober 2013 at 9:20

  Det ser vildt hyggeligt ud:)

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 14:04

   I det var det bestemt også:)

   Reply
 • Østfronten 17. oktober 2013 at 21:31

  Oh, hvor lyder det som en dejlig tur, søde du! Bliver helt misundelig 🙂

  Reply
  • Plummum 17. oktober 2013 at 22:14

   Det var også vildt skønt, søde Stine 🙂

   Reply
 • Signe // Copenhagen Kiddo 18. oktober 2013 at 21:16

  Hvor ser det skønt og fredfyldt ud. Når jeg læser et indlæg som dette, så ville jeg ønske vi havde en bil 🙂

  Reply
  • Plummum 19. oktober 2013 at 17:53

   Det var også så dejligt, Signe. Og så nemt med bil over broen:)

   Reply

Leave a Comment