Rainy Days

Jeg lovede, at næste indlæg ville blive noget mere letbenet ende de sidste to. Så hermed en anmeldelse af Blommens nye regnsæt, som vi har gæsteblogget om lige her. Jeg reposter hele indlægget herunder – måske en af jer leder efter et regnsæt netop nu:

****

Trods regnvejr og efterårskulde har vi haft en skøn weekend. Blommens faster har været på besøg hos os, og det er sand lykke at se vores lille pige kaste sin kærlighed på faster, der har ageret legetante non-stop en hel weekenden.

Regnvejret har ikke sat en stopper for vores udeaktiviteter. Når Blommen beordrer ”UD, UUUUD!”, mens hun selv begynder at tage sine støvler på, så er der kun én vej, det går. Og det er, ja… ud :) Regnvejret var også ganske belejligt, fordi det gav os muligheden for at teste vores nye Rubber Rain regnsæt fra TicketOutdoor, som vi selvfølgelig har valgt i pink, selvom vi også overvejede sættet i denne skønne gule farve.

Regnsættet er lavet af tykt, men blødt gummi, og virker dermed mere lækkert end de noget tyndere nylonsæt. Vores sæt er uden fleece, og derfor tager vi enten en separat fleecedragt under eller vores Mica termodragt, når det er så koldt, som det er nu.

Regnbukserne går ind i taljen, så de sidder pænt til på dit barn uden at ligne posebukser eller bule under jakken. Desuden har bukserne seler, så de ikke glider ned eller dit barn risikerer at skille på midten. Som altid er der tænkt på alle praktiske detaljer i tøjet. Nu har vi den sidste måneds tid testet en del forskellige produkter fra TicketOutdoor, og det er tydeligt, at Ticket aldrig går på kompromis med hverken komfort eller brugervenlighed. Et kæmpe plus, når man som travl barnemor skal klare tusind ting på én gang.

Edit: Sættet findes også med integreret fleece her, som måske er bedre til vejret lige nu.

T2H Regnsæt

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • julie Kankelborg 14. november 2013 at 5:35

  skønne billeder:-)

  Reply
  • Plummum 14. november 2013 at 9:13

   Tak smukke 🙂

   Reply
  • Plummum 14. november 2013 at 9:13

   Og også tak for din hjælp midt i regnvejret 😉

   Reply

Leave a Comment