All You Knit is Love – her finder du opskriften på lækre uldleggins

Jeg har løbende fået mange kommentarer og spørgsmål til de leggins i uldstrik, som du kan se på billederne herunder, og som jeg postede i dette indlæg sidste år, da Blommen endnu hverken kunne kravle eller gå. Bukserne er fra vores private uldfabrik, og vi havde dem i et par forskellige farver sidste vinter. Og mon ikke vi snart lægger en bestilling på et par mere til brug i denne vinter 😉 De er meget varme og derfor perfekte til en kold vinter.

Anyway, i stedet for at svare jer, der har spurgt på e-mail og i det gamle indlæg, kommer her et fælles svar. Jeg tænker, at det har relevans for flere af jer.

Strikkeopskriften finder du i bogen All You Knit is Love (fantastisk titel, ikke?) af Susie Haumann. Bogen koster kun 149 kr. og kan findes her. Den indeholder de fineste opskrifter på alt mulig andet strik også. Jeg tror, at vi har og har haft alle de forskellige styles på nær én ting – og flere af sagerne er endda reproduceret i større størrelser allerede.

Og et lille ekstra tip: Selvom bogens undertitel er Babystrik 0-18 mdr. så har vi stadig meget glæde af den, og mange af opskrifterne er lige til at justere lidt op, hvis du har behov for det.

uld leggins

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment