Lækker og BILLIG makeup pung i læder

For et par dage siden, fik jeg en lille sort lædertaske ind ad døren, som jeg lige vil tippe jer om. Jeg er vild med små tasker og punge i alle mulige afskygninger og har allerede alt alt alt for mange (måske husker I også, at jeg fik denne for få dage siden). De er geniale til at holde styr på sagerne nede i en større taske som fx vores store pusletaske, der stadig er med os rundt de fleste steder. Min forhåbentlig næste lille taske, som står HØJT på min ønskeliste til jul (hint, hint, hint til dig, du ved nok, hvem du er(!)) koster på den ‘forkerte’ side af 5000 kr., men den er det værd 😉

Jeg har bestilt den lille sorte lædersag gennem en sælger på eBay, og den kostede mindre  end 90 danske kroner incl. porto. Win. Tip hermed givet videre, hvis du også har lyst til en lille lædertaske til fx din makeup, som min bliver brugt til.

eBay tip makeup pung

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Kathrine 21. november 2013 at 13:51

  Tak for tippet – den er super fin!
  – Kathrine

  Reply
  • Plummum 22. november 2013 at 8:58

   Ja, den er altså ret fin 🙂

   Reply
 • Maiken 21. november 2013 at 19:11

  Den er da godt nok også overordentlig fin. Jeg bliver også helt fristet, selvom jeg ikke mangler. 🙂

  Reply
  • Plummum 22. november 2013 at 8:59

   Jeg mangler bestemt heller ikke, men overvejer den i andre farver også nu. Fx den ene røde er ret så fin 🙂

   Reply
 • freja 6. maj 2014 at 16:05

  Hejsa, hvor lang er den, bred og høj er den ? (:

  Reply

Leave a Comment