Nu behøver jeg ikke fryse mere

Jeg er svært glad for frakker og jakker, og jeg har næsten pinligt mange af slagsen i garderoben i alskens former og farver.  Men hvis der er noget, jeg er dårlig til, så er det at købe en jakke, som rent faktisk er varm nok til den kolde vinter. Jeg tænker altid noget a la ”ej, den her uldjakke er da perfekt til de kolde dage – især hvis jeg lige tager en uldtrøje under”, men gæt hvad. De jakker er jo aldrig varme nok til andet end en hurtig tur uden for fra A til Z, og det er jeg træt af. Navnligt efter jeg er blevet sådan en type (lad os bare kalde typen for mor(!)), der render på legepladser i tide og utide og i næsten al slags vejr sidder i kolde og fugtige sandkasser eller på gynger med en datter, der råber ”MERE, MERE”. Jo, mine vintagepelse er faktisk de varmeste stykker tøj, jeg ejer, men det er bare sådan ret upassende og upraktisk på legepladsen, ikke?! Tsk.

Hold nu op et letbenet indlæg, der absolut ikke indeholder nogle dybere substans. Jeg ved det. Anyway, jeg har nu gjort noget ved det – altså mit kulde-issue – og jeg er vild med min nye dunjakke, som er meget varm (faktisk også for varm til i dag), og som er fuldkommen perfekt til turene på legeplads, eller ja, til alle mulige andre lejligheder. Og jeg er vild med, at jeg endelig har anskaffet mig en frakke, der faktisk ER varm. Jakken er i øvrigt fra Ticket Outdoor, som vi normalt kender for børnetøjet, men de laver også lidt tøj til voksne.

Er du stadig med så langt, eller røg du i svinget? Er du den praktiske jakketype, eller også en stivfrossen pind i vinterkulden, som mig (eller som jeg var?). Jeg kan varmt (muhaha, fik du den?) anbefale min nye jakke, som du kan finde lige her.

Ticket jakke til mor1 Ticket jakke til mor

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Anita 16. december 2013 at 0:10

  Jeg er præcis ligesom du var… Kunne sagtens bruge en ordentlig varm vamset jakke (som er pæn!) og så har dit bud jo oven i købet længde – jeg glemmer altid at jeg fryser om lårene…
  – og så er den virkelig flot til dig 🙂

  Reply
  • Plummum 16. december 2013 at 12:34

   TAK, Anita. Jeg kan anbefale den. Virkelig! Den er så skøn at have på.

   Reply
 • Maiken 16. december 2013 at 11:28

  Eneste krav til min nye vinterjakke var, at den skulle være varm! Nu har jeg nemlig små-frosset de sidste vintre fordi jeg også er dårlig til at købe praktisk. 😉

  Og det er nu en ganske pæn varm udgave du endte op med.

  Reply
  • Plummum 16. december 2013 at 12:35

   Tak, søde du 🙂 Det er ret lækkert at gå ud af døren i den vildeste kulde UDEN at fryse. Prøv det 😉

   Reply
 • Gæsteblogger Plum Mum. Del 4 | Ticket Outdoor by Ticket to Heaven 17. december 2013 at 9:42

  […] Se Plummums blog her. […]

  Reply

Leave a Comment