Tip til børneværelset: Pæn og billig trådkurv

Tidligere i dag postede jeg billedet herunder på min Instagram, og det lader til, at der er en del af jer, der synes om vores nye trådkurv til Blommens værelse, (der netop nu gennemgår en stor forvandling). Derfor får den lige en deler her på bloggen også med lidt mere specifik info.

Kurven er fra Søstrene Grene og koster kun 129 kr., og den fås i flere former og størrelser. Den er perfekt til fx bamseopbevaring, som vi bruger den til, hvor der er frit udsyn til kurvens indhold. Men den ville være lige så fin i stuen til yndlingsmagasinerne, strikketøjet, puder, plaider eller, eller, eller… Så skynd dig forbi SG, hvis du kan lide den. foto-67

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Maiken 10. marts 2014 at 22:00

  Det er en fin kurv du har fået fat i til værelset. 🙂

  Vi skal også i gang med den store omgang på Agnes værelse, da hun altså skal over i en ny seng. Man kan jo ikke sove i tremmeseng, når man skal i børnehave – vel? 😉 Stakkels barn at hun har nogle forældre som ikke er så hurtige på aftrækkeren.

  Reply
 • Østfronten 10. marts 2014 at 22:10

  D’oh, at det lige præcis er NU, jeg absolut ikke har tid til at komme forbi en SG. De er sikkert gone inden længe… Kunne virkeligt godt bruge en stor og en mindre til legetøjsopbevaring. Ser i øvrigt så fint ud, det værelse. Glæder mig til at se mere, når I er done.

  Reply

Leave a Comment