Noget om min hang til magelige sko

Jeg er gået i sneakers-mode. Eller måske nærmere i flade sko-mode. Jeg gik engang konsekvent rundt i tårnhøje stiletter, som resulterede i et par meget smadrede fødder meget ofte. Jeg elsker stadig stiletter og høje hæle og bruger det en del på mit arbejde – uhh, er vild med lækre stilet-ben, der pludselig får en hel anden statur, end når fusserne blot er puttet i et par flade sko.

Men jeg er sgu blevet for magelig med hensyn til mine fødder. Jeg kan simpelthen ikke holde ukomfortabelt fodtøj ud i længere tid ad gangen, og derfor har jeg fx altid skiftesko med, når arbejdsdagen byder på stiletter. Det havde jeg ikke før i tiden – altså præ-motherhood  selvfølgelig 😉

Mine fødder elsker mig for mine nye hang til flade og magelige sko – og de er faktisk også meget pænere og sundere at se på nu. Men for at gøre en lang historie kort.

P.t. har jeg en sneakers mani – faste læsere husker måske mine maniske perioder, hvor jeg går all in på én bestemt produktkategori!? (can’t help it). Der er røget en del sneakers hjem over den sidste måneds tid, og p.t. er der endnu et par både til Blommen og mig på vej. Hov! Håber ikke, at barnefader læser med. Han forstår sig ikke på, at det er fint at have 117 par sko at vælge imellem. Men det gør jeg.

De nyeste sneaks, der ankom til matriklen i går, er disse leo-basser fra Amust i det blødeste ruskind. De er fra webshoppen Miinto, som har et hav af pæne sager, og som var så elskværdige at spørge, om jeg ville vælge lidt lækkert. Og det er netop fra Miinto, jeg har bestilt de to ekstra par sneaks (jeg har svært ved det der begrænsning) – et par helt lyse New Balance til mig og et par alt for cute Adidas velcro-sneaks til Blommen. Sidstnævnte kommer jo nok til at figurere på bloggen fra tid til anden.

Men hvad siger I? Er I lige så magelige i jeres valg af sko som mig, eller trodser I fodsmerter og krogede tæer, og hvad der ellers hører med til lidt for høje stiletter?

Du kan finde leo-basserne her, hvis du er fristet.

Indlægget er sponsoreret af Miinto, men alt indhold er som altid mit.IMG_9125 IMG_9122

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 21. marts 2014 at 16:32

  De er da for lækre de sneaks 😉

  Reply
 • Mette 24. marts 2014 at 9:48

  De er SÅÅÅ fede:-) – sådan et par skal den her mammy også ha:-)

  Reply
  • Plummum 25. marts 2014 at 9:19

   De kan anbefales:) Også så lækre at gå i.

   Reply
 • Stine 25. marts 2014 at 12:53

  Jeg har det nøjagtigt sådan! Selvom jeg stort set hver morgen overvejer et par i rækken af pre-mommy stiletter/støvletter, så kan jeg slet ikke overskue en hel dag med hente/bringe og legeplads i hæle 🙂 Så det bliver flade oftere og oftere…

  Reply

Leave a Comment