Lykke

What a day. Arhen helt ærlig. Jeg troede, sent i går aftes, da jeg sad på en cocktailbar i indre by og sippede store læskende drinks med gode kolleger, at jeg skulle tilbringe dagen i dag med at forsøge at være superduper-mom trods træthed og irriterende tømmermænd.

Ja, jeg kan jo ikke rigtig tåle det der drikkeri mere, vel – slet ikke faktisk. To glas bobler og jeg er allerede tipsy på den lækre og rare måde. Men anyway – både træthed og tømmermænd blev pist væk, og vi – the three of us – har været udendørs det meste af dagen i den blide forårssol. Frokost i solen i Torvehallerne og en time i sandkassen. That’s life. Og nå ja, tre timers middagslur blev det også til – hele familien i dobbeltsengen. Sådanne moments gør mig lykkelig helt ind til knoglerne.

Hvad har I fået dagen til at gå med i dag, folkens?Pompdelux jakke, forår2

^^^fra dagen i dag. I får ingen billeder af mig. Jeg har måske ikke haft tømmermænd i dag, nej, men jeg har sgu lignet en, der har. Big time. Blommen er i øvrigt klædt i vores nye forårsjakke fra PompDeLux, som de sendte os i gave for lidt tid siden. Den er så fin og yndig og har en meget fin pris tilmed. Find den her.^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.