Lykke

What a day. Arhen helt ærlig. Jeg troede, sent i går aftes, da jeg sad på en cocktailbar i indre by og sippede store læskende drinks med gode kolleger, at jeg skulle tilbringe dagen i dag med at forsøge at være superduper-mom trods træthed og irriterende tømmermænd.

Ja, jeg kan jo ikke rigtig tåle det der drikkeri mere, vel – slet ikke faktisk. To glas bobler og jeg er allerede tipsy på den lækre og rare måde. Men anyway – både træthed og tømmermænd blev pist væk, og vi – the three of us – har været udendørs det meste af dagen i den blide forårssol. Frokost i solen i Torvehallerne og en time i sandkassen. That’s life. Og nå ja, tre timers middagslur blev det også til – hele familien i dobbeltsengen. Sådanne moments gør mig lykkelig helt ind til knoglerne.

Hvad har I fået dagen til at gå med i dag, folkens?Pompdelux jakke, forår2

^^^fra dagen i dag. I får ingen billeder af mig. Jeg har måske ikke haft tømmermænd i dag, nej, men jeg har sgu lignet en, der har. Big time. Blommen er i øvrigt klædt i vores nye forårsjakke fra PompDeLux, som de sendte os i gave for lidt tid siden. Den er så fin og yndig og har en meget fin pris tilmed. Find den her.^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Mette 1. april 2014 at 14:44

    Jeg er fuldstændig vild med de pink adidas:-)

    Reply

Leave a Comment