Reminder: Vind Olympus Pen Lite

En lille reminder, folkens. I kan stadig nå at være med i konkurrencen om et Olympus Pen Lite kamera, som jeg tidligere har skrevet om både her og her.
Jeg har netop fået nyt objektiv til kameraet – et 25 mm 1:1.8, som blandt andet er genialt til at fotografere helt tæt på objektet. Det har givet mig fornyet lyst til at lege ekstra meget med min lille, hvide ven, og alle billeder herunder er naturligvis taget med Pen Lite.

Men til sagen.

Alt, hvad I skal gøre for at deltage i konkurrencen om et Pen Lite (husk, at der bliver trukket hele to vindere) er:

 

Vinderne annonceres den 20. april. Held og lykke.

Olympus

Indlægget her er sponsoreret af Olympus, men alt indhold er som altid mit.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • julie lillegaard 11. april 2014 at 21:58

  Jeg kom til at like to billeder i det album. Dine begge to. I al hemmelighed liker jeg også de to af dine, jeg ikke trykkede “like” på, men man må jo begrænse sig, ikke. Dine billeder er så befriende ikke-selvbevidste, skæve, sårbare, helt poetiske.

  Reply
 • Pia Rotbøl 5. maj 2014 at 19:45

  Hvem blev i grunden de to meget heldige vindere, der er nemlig ikke annonceret nogen på Olympus’ fb side

  Reply
  • Plummum 6. maj 2014 at 11:30

   Er i færd med at undersøge, hvornår de trækker vindere:)

   Reply

Leave a Comment