Den perfekte pusletaske – også til manden

Jeg er blevet såkaldt ambassadør for webshoppen Mammashop, som sælger lækre baby- og børneprodukter. Og hvad betyder det så? Det betyder, at jeg i ny og næ vil teste og anmelde lidt forskellige produkter fra shoppen efter eget behov. Det er med andre ord produkter, som jeg selv vælger. Det betyder også, at jeg kun har sagt ja til rollen, fordi jeg i over to år har shoppet produkter gennem Mammashop og været glad for både service og produkter. Der er altså ikke sponsorpenge involveret i vores samarbejde. Anyway, nu til sagen – vil blot gerne være så gennemsigtig så muligt, når det gælder tests, anmeldelser og samarbejder af forskellig art, så I ved, hvor jeg står.

I en god måneds tid har jeg testet en Ida Ising pusletaske, og her kommer en lille anmeldelse af den. Tasken fungerer som en mobil puslestation, som er nem at folde ud og i – også med én hånd, hvis du skulle stå med et skrigende barn i den anden. Det skete i hvert fald ofte for mig, da Blommen var en del yngre.

Det bedste ved tasken er det 2 cm tykke øko-tex pusleunderlag. Det betyder nemlig, at du kan skifte dit barn ALLE steder med en komfort, der er i top. Jeg husker selv, hvordan jeg hadede at skifte Blommen på mit ultratynde pusleunderlag på et eller andet (klamt og koldt) toiletgulv i et varehus, da hun var baby – eller andre mærkværdige steder, når det hele skulle gå lidt stærkt. Med Ida Ising tasken er hele din puslestation lige ved hånden. Tasken har fire store lommer hele vejen rundt, der kan indeholde vådservietter, bleer, stofbleer, babysæbe, lidt ekstra tøj, en smæk, en solhat etc.

Pusletasken er et redesign/videreudvikling af de pusletasker, man så på alle mødre i 70’erne og 80’erne – blot tilpasset tidens tendenser. Den er helt afdæmpet og stilren i designet og meget unisex efter min vurdering. Barnefader kan altså sagtens spankulere rundt med tasken uden at miste coolness-faktor 😉 For at illustrere det, har jeg lånt en skulder på manden, som selv synes, at tasken er ”ret fed”. Jeg er personligt tosset med de to læderhåndtag, men modellen findes også uden til en meget fin pris.

Min eneste bekymring er taskens størrelse. Ikke fordi, at puslestationen er lille – slet ikke. Men fordi, at jeg selv havde en gigantisk Marc by Marc Jacobs pusletaske under min barsel. Den kunne også indeholder flyverdragt, legetøj, og alt andet, der kunne blive behov for på en tur. Ida Ising tasken kan også indeholde skiftetøj etc., men ikke alt for store sager. Det handler selvfølgelig om omorganisering, og jeg har af gode grunde ikke testet tasken på en baby.

Men der må være flere af jer, der har Ising tasken. Hvad synes I om den? Alt i alt synes jeg, at tasken er drønlækker og meget funktionel, men det kunne være sjovt at høre vurderingerne fra babymødrene. Kom gerne med dem i kommentarfeltet.

Find Ida Ising tasken magen til min lige her og find tasken uden læder her.

Mammashop ambassadør mammashop-amb-468x60-transparent

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Trine 4. maj 2014 at 10:58

  Jeg har selv tasken i den “billige” udgave (nylonstropper i stedet for læderstropper).

  Jeg synes det er virkelig pæn og puslemadrassen er rigtig dejlig for baby, men jeg har desværre alligevel opgivet at bruge den af flere årsager:

  1. Stoffet som (i hvert fald den sorte) tasken er lavet af samler meget støv og skidt, hvilket gør at den konstant skal vaskes.

  2. Lommerne til bleer, tøj og og puslesager er alt for løse, hvilket gør at tingene ryger halvt ud når man pakker tasken sammen.

  3. Lommerne skal enten pakkes med meget tynde ting eller asymmetrisk for at tasken kan lukkes og ikke får en håbløs form.

  4. Man kan ikke få fat i en enkelt ting i tasken, uden at den skal pakkes helt ud, hvilket kræver et plant underlag.

  5. Tasken er ikke vandtæt. (Man kan dog købe en vandtæt pose til den).

  6. Man kan ikke hænge den på styret af barnevognen da stropperne er for korte.

  Jeg må indrømme at jeg er ret skuffet over taskens manglende funktionalitet, da jeg som sagt synes den er enormt lækker/tjekket at se på! Nu er jeg gået over til at bruge en almindelig taske, hvor jeg pakker madrassen fra ida ising-tasken ned i. På den måde kan baby stadig blive puslet behageligt, og oven i det kan jeg medbringe flere ting, som jeg lettere kan komme til, på farten.

  Reply
 • Østfronten 4. maj 2014 at 20:24

  Jeg kan som udgangspunkt godt lide ideen og har selv syet 70’er typen til fx min svigerinde, men jeg synes, prisen på Ida Ising tasken er absurd. Der er jo grundlæggende tale om et pusleunderlag.

  OG – når den hænger på styret, så kan det regne direkte ned i den, medmindre man har tilkøbt en pose at have sit dyre pusleunderlag i.

  – in conclusion? Not a fan. Norseling laver noget tilsvarende, der er noget mere praktisk og bestemt også til mænd. Og ellers er typen ganske enkel at sy selv.

  Reply
 • Kristine 7. maj 2014 at 14:13

  Jeg er ikke fan af den. Har haft bestilt den online, men returnerede den igen. Af mange af de årsager, der allerede er beskrevet i de to tidl. indlæg, men også fordi min datter er flaskebarn. Den er overhovedet ikke velegnet til opbevaring af flasker og tilbehør hertil, som jeg altid har med i pusletasken. Ligeledes kan lommerne i siden ikke lukkes, det virkede meget upraktisk, og jo, puslemadrassen er lækker, til gengæld synes jeg ikke det er særligt lækkert at hele tasken foldes ud på fx et beskidt gulv i et supermarkedstoilet, som du selv skriver som eksempel, når barnet pusles. Og så er tasken temmelig stor at have stående under vognen, når nu den ikke kan hænge på styret. Det net man kan købe til at opbevare den i på et styr synes jeg er både ualmindeligt grimt, dyrt og uhandy.

  Day Birger Mikkelsen kommer med en pusletaske i deres efterårskollektion, den glæder jeg mig til at se:-) Men ellers er der mange bedre alternativer end denne taske på markedet, synes jeg,

  Reply
 • Marie Louise 23. maj 2014 at 19:51

  Jeg elsker min pusletaske!! Jeg har den grønne kanvas med Liberty foer og brune læderstropper og synes den er SÅ god! Der kom også en grøn mulepose med, så den bruger jeg til alt muligt andet, legetøj, mad, en flaske osv. Jeg er ikke vild med de plasticagtige pusletasker, der prøver at ligne smarte dametasker og alligevel ikke er det. Mange af dem er i øvrigt heller ikke vandtætte. For mig (og baby på 11 mdr.) virker den rigtig godt! 😀

  Reply
 • Lisbeth Madsen 23. maj 2014 at 21:11

  Jeg er til dels enig i den negative kritik af tasken. Jeg har den “billige” model i sort.
  Tingene falder let ud af lommerne, og det er svært lige at komme til fx vådservietterne uden at skulle folde hele tasken ud, og hvis ikke underlaget er plant, så taber man let nogle af de andre ting.
  Måtten er desuden lækker, men fylder umådeligt meget i tasken. Og jeg døjer med både at have pung, telefon og andre småting foran i lynlåslommen af samme årsag.
  Dog er jeg glad for pusletasken, og da jeg ikke er typen, der slæber en hulens masse hvad-nu-hvis-udstyr med til mine børn, så kan tasken fint rumme det, jeg har brug for.

  Reply
 • hanne Pedersen 17. juni 2016 at 3:04

  Jeg har lige købt en billig men kvalitets pusletaske på tilbud hos http://kinderlee.dk/pusletasker, og den er er jeg vildt glad for, den er i læder og af mærket bystroom, kan stærkt anbefales! 🙂

  Reply

Leave a Comment