De fineste tullesko

Se lige hvad der lå og ventede på posthuset i går. De fineste guld-tullesko fra ByKier fra den nyeste kollektion. Mon ikke de skal in action senere dag, når Blommen vågner fra sin lur!? Er de ikke fine? I postkassen lå også søde, røde sandaler, men dem kan I se en anden dag. Det er alligevel ikke helt sandalvejr disse dage. Tusind tak til ByKier for at sende os lækkerier <3

Et lille tip: Tulleskoene lader til at være ret store i størrelsen, så tjek lige størrelsesguiden på ByKiers webshop en ekstra gang før et eventuelt køb. God søndag, folkens. Blommen og jeg skal på tur til yndlingsveninde, så jeg er ude igen 🙂

Find skoene her.

IMG_9192 IMG_9193

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “De fineste tullesko

  1. Villum skal også have sandaler fra ByKier i år. Kender ikke mærket personligt, men det ser fint og lækkert ud 🙂
    Kh blondinemor.dk

    1. Vi har brugt ByKier både sommer og vinter i to år. Kvaliteten er i top:) Så kan klart anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.