I svømmeren med mave

Stærkt inspireret af min preggo navnesøster (tjek lige hvor vildt hun rocker den her badedragt. Hun er satme da hot hva’?) er jeg også gået på jagt i junglen af swimsuits med indbygget plads til et styk voksende mavse. Jeg kan sagtens passe min nuværende badedragt, men jeg har ikke sådan en praktisk en af slagsen. Jeg har faktisk kun sådan en, hvor kavalergangen går ned til navlen (næsten da). Det lyder mere dirty, end det er. Den er faktisk ret elegant i den rigtige kontekst… og ja, når man ikke lige er gravid altså.

Sidst jeg var i svømmeren med Blommen var min mave sådan lige begyndt at blive lidt rund, men absolut ikke, så man kunne se, at der var en baby inde bag ved maveskindet – der var bare topmave for alle pengene. Jeg følte mig helt forkert tilpas. Som en mor, der lige ville vise alle de andre i svømmehallen, hvor enormt sexet hun er, selvom dagens agenda står på tumlingesvømning, pjask og leg. Lige der lovede jeg mig selv, at jeg ikke satte mine ben i nogen som helst svømmehal igen, før jeg havde fået klaret projekt ’køb en preggo badedragt’, der ikke signalerer noget helt forkert.

Så jeg har kigget lidt rundt omkring efter den rette badedragt. Der skal ikke være for mange dikkedarer. Den skal være helt enkel. Maven er nok accessory i sig selv.

Måske kan I også lade jer inspirere af det jeg har fundet, som jeg selv synes lever op til mine kriterier. Jeg kunne fornemme på mit sidste indlæg, at I er en del gravide derude, hvilket er SÅ hyggeligt at vide 🙂

1. Sort badedragt med halter, 2. Sort med prikker 3. Leo bikinisæt med højtaljede trusser,  4. Sort med snoning foran, 5. Enkel med krydsryg 6. Mørkeblå med snoning foran 

Preggo badedragt

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 25. august 2014 at 21:39

  Haha! hvor er du skøn 🙂 Man kan i virkeligheden knap nok se, at jeg er gravid på det billede. Det er også en måned gammel 😉 Det kan være jeg skal lave en opfølgning, når jeg har taget de sædvanlige 22 kg på 🙂

  Reply
  • Plummum 25. august 2014 at 21:43

   Ha ha, men uanset hvad er du hot. Du skal klart lave et lignende indlæg, når de 22kg. har sat sig 😉

   Reply
 • Østfronten 1. september 2014 at 12:14

  Hvad med den her – god til rigtig svømning, og du undgår at der er risiko for at ‘nogen’ i tumlingestørrelse kommer til at trække dragten ned, så barmen kommer til skue for alle og enhver. Just saying:
  http://strutshop.dk/ventebadetoj/1706-badedragt-sp.html

  Reply

Leave a Comment