KONKURRENCE: Vind Creative Animals fra LEGO DUPLO

Det er tid til at afsløre vinderne af to sæt Creative Animals fra LEGO DUPLO. Tillykke til:

 • Frk. Bjerre 
 • Elise Vede Hallgreen

Vil I begge skrive mig en mail på signe@plummum.dk med jeres adresser og telefonnumre, så jeg kan sørge for, at pakkerne bliver sendt jeres vej.

IMG_9978

Forleden eftermiddag fik Blommen og jeg besøg af en sød PR-pige, der kom med et par sæt af LEGO DUPLOs nyeste skud på stammen LEGO DUPLO Creative Animals. Det er på alle måder skønt, når der sker et afbræk i den vante eftermiddagstrummerum, og vi hyggede os et par timer med at bygge forskellige (fantasti)dyr ud af de farvestrålende klodser.

Jeg synes i øvrigt, at det er så fin en idé med en lille dyrepark lavet ud af en bakke og en græsmåtte med et udklippet hul og et spejl nedenunder, der skal agere sø til dyrene. Blommen spørger ofte efter hendes græs, når hun leger med DUPLO eller MyLittlePony.

Pakkerne kom et par dage før, vi skulle til Knuthenborg (den tur kan I læse mere om her). Meget belejligt for samataleemnet her hjemme.

LEGO spørger nu, om jeg kunne tænke mig at forkæle et par af jer med et sæt DUPLO med Creative Animals. Og det kan jeg da. Det er efterhånden meget sjældent, at jeg kører konkurrencer for nogen virksomheder mere, men den her er da lige i øjet. Det håber jeg, I er enige i!? I plejer i hvert fald at være glade for DUPLO.

For at deltage i konkurrencen om et af de to sæt fine DUPLO dyr, skal I blot smide en kommentar til indlægget her, hvor I fortæller, om I har dyr hjemme hos jer eller ej.

Jeg lader konkurrencen kører i seks dage – altså indtil den 7. oktober, hvorefter jeg annoncerer de to heldige vindere på bloggens Facebook-side, som du finder lige her.

Held og lykke 🙂IMG_9984 ^^^Alle dyr skal have en bid af blomsten, som i vores leg ikke er en blomst, men dyremad. Of course 😉IMG_9976 IMG_9973

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

130 thoughts on “KONKURRENCE: Vind Creative Animals fra LEGO DUPLO

 1. Vi har INGEN dyr (forestil dig en grædende smiley her), men er ved at overtale min kæreste til, at en kanin er verdens bedste idé…. Han er slet, slet ikke enig..

 2. Vi har ikke nogen dyr, men min datter på 1.5 er helt pjattet med naboernes hunde og katte, så måske får vi nogen når hun bliver større!

 3. Hjemme hos os har vi en rigtigt levende hund (Buster en Cavalier King Charles spaniel på 4 år) og så har Kamma på 19 mdr en masse dyr af træ. Kamma er vild med dyr og dyrelyde. Så duplo dyr vil gøre hende lykkelig.
  Tak for en god bog og held og lykke med maven

 4. Vi har to dejlige (indendørs) katte som den kommende bebs kan underholde sig med når h*n bliver større 🙂

 5. Vi har en, efterhånden ret gammel hunkat, herhjemme, og vores søn på 7 mdr er simpelthen så vildt fascineret af hende og vil bare nusse og røre hele tiden. Katten gider ham desværre ikk rigtig og stikker af hver gang han stikker i et af sine begejstrings-hyl

 6. Ingen dyr… På nær måske lidt krible krable som min dreng har taget med hjem fra legepladsen 🙂

 7. Ingen dyr herhjemme udover alle min datters tøjdyr, Schleiss dyr, Duplo dyr mv. Men dem bliver der til gengæld leget med hele tiden og altid. Min datter elsker dyr og jeg er sikker på hun ville elske denne sag fra LEGO!! Så krydsede fingre herfra.

 8. Vi har desværre ingen dyr hjemme hos os. Min mand holdt ‘generalforsamling’ med sig selv, en stille stund mens han satte huset i stand og der vedtog han enstemmigt at dyr ikke er tilladt

 9. Vi har ingen dyr, men min kæreste og mig er enige om, at så snart vi flytter i hus (hvor pladsen er bedre), så skal vi have en hund <3
  Og så fik jeg da lige dagens gode grin med blomsten som (selvfølgelig!) er dyremad. Den burde jeg have set 😉

 10. Uhh vi vil gerne ha et lod med! Vi har ingen dyr herhjemme, men tilgengæld er min ældste datter som lige er fyldt 2 år, netop begyndt på at bruge sin fantasi enormt meget, her til aften så hun en dinosaur i mælken hun spildte 🙂 hun er vild med dyr! Heldigvis bor vi 200 meter fra et fritidshjemslærers med fri adgang til masser af kaniner og heste.

  By the Way, tænkte på jer da vi til stor ærgelse opdagede at dora er væk fra netflix (skidt kombi med mellemøresbetændelse til 2 årig og en 4 mdr gammel lillesøster der også tager lidt mor-tid), men vi har fundet to gratis afsnit på nickelodeons hjemmeside. Måske blommen vil blive glad for den Info 🙂

 11. Her i huset bor der to hunde, Calle (10 år) og hans datter Carla (5 år). Ud over disse to banditter har vi to græske landskildpadder.

 12. Ingen dyr udover de eddekopper der forvilder sig herind – pigerne og jeg ville gerne, men manden er ikke så hooked desværre..;)

 13. Vi har hunden Sofus, som er Pennys nr. 1! Hun er tosset med ham og følger ham med øjnene rundt i lejligheden. Det bliver skægt, når hun lærer at kravle, så hun kan sætte efter ham.

 14. Vi har ingen dyr herhjemme, men har den dejligste ‘delefamiliehund’, hjemme hos Mormor – min søn siger ‘MIN Karla’ så har vel næææææsten en hund;)

 15. En hundehvalp, der afprøver grænser og tre katte, hvoraf den ene lige har haft killinger, der (heldigvis) er afsat nu. Her er rigeligt med dyr og liv i huset 🙂

 16. Jeg er farmor til Amalie, som jeg gerne vil vinde de fine lego’er til, farmor har ikke dyr, men der hvor Amalie bor hos far og mor, har de en dejlig misser, hun hedder Mille, den er sort med hvid mave og hvide “sokker”, hun er en meget elsket kat..

 17. Vi har haft kat i mange år men har desværre lige måtte af med hende pga. Allergi i familien 🙁 øv, hun er meget savnet.
  Mine forældre har heldigvis hunde. Og på min store datters skole har de høns og gekkoer. Jeg er glad for mine børn lærer at omgås dyr.

 18. Hvor er de fine 🙂 vi har en 12 årig hankat som min datter elsker overalt på jorden 🙂

 19. Vi har en guldfisk som hedder Hassan. Kan ikke overskue mere avancerede dyr – udover dem af træ og plastic.

 20. Herhjemme har vi dyr i alle afskygninger – bare ingen levende. Men med en toårig kommer der kun flere og flere:)

 21. Ingen dyr herhjemme men Molly elsker dyr! 🙂 især giraffer (som man heldigvis ikke kan holde som husdyr :D)

 22. Ingen dyr hos mor, men masser af fantasi hos Lærke – som elsker at komme ud til morfar og lege med alle deres dyr.

 23. Vi må ikke have dyr i vores lejlighed, så det er lige noget for mine to krudtugler på 2,5 år og 10 mdr. De elsker lego!

 24. Vi holder meget af LEGO herhjemme, men levende dyr er til gengæld ikke mit eller min datters speciale.

 25. Vi har masser af dyr…. lucca elsker dyr og får aldrig nok. Af levende dyr, har vi dog “kun” vores hund, men med luccas glæde for kaniner kommer der helt sikkert sådan en engang. I søndags gik turen til plantorama. Ikke for at købe planter, men for at kigge på dyr;-)

 26. Ingen dyr, men har altid drømt om at holde min egen pingvin flok 🙂 ja jeg har store planer for når vi flytter i hus 🙂

 27. Vi har den dejligeste hund, en fransk bulldog. Han er så skøn, og Emil og ham kan lege i timevis. De er begge SÅ vandglade 🙂

 28. Herhjemme har vi hund. Knægten på tre klør ham gerne bag øret og siger: “best friends!” – det er da slet ikke til at stå for..

 29. Hej søde Plum mom ;), endnu en lækker sag jeg ikke kan leve uden G, jeg er officielt afhængig af Black Swan og EGG og nu disse fantastiske Duplo :D!!!! Clara O. fylder 2år den 27/10 og er en vildbasse, hun elsker Alle dyr!!!! og er frygtløs… G, Hun elsker at ride 🙂 og at lege med alle hunde, katte, alt hun kan komme tæt på rører og nusse 😉 selv elefanten i zoo 🙂 sjovt nok er hun ret bange for mel orme og andet krible krable <3 Som du kan hører bor vi rimelig langt ude på landet og på en gård, men vi kan desværre ikke have nogen da hun har en meget slem asmatisk bronkitisk og er allergisk over for penicilin bland andet :/ så desværre kan vi ikke få en dejlig hund, men hun vil elske disse duplo!!!! Jeg har før set dublo zoo, men aldrig hvor de så fint laver dyrene til klodser- De er så fine at jeg får lyst til at løbe ud og købe dem, ikke fordi jeg har råd, men fordi hun endnu en gang hoster og der ikke nogen måde at stoppe det på desværre… det bette pus! Kh Luciana

 30. Vi har to store hankatter, der heldigvis er rare som dagen er lang – De hverken bider eller kradser, selv når børnene er lidt for hårde ved dem – Og ungerne elsker dem!

 31. Vi har ingen dyr hos os, men det skal vi have når børnene bliver større. Så der er tid til en hund og pigerne har lidt mere forståelse for det

 32. Jeg har en hund , en cockerspaniel , og hende og min nevø er simpelthen de bedsteste venner ☺️ Det er så
  Sødt! Min nevø bliver bare vildt frustreret over at Mille

 33. Ingen dyr, udover edderkopper og fluer 😉
  Min datter på 15 mdr vil elske det sæt. Naboen har hund og den er hun så glad for 😉

  1. Meget mærkeligt. De gange jeg har kommenteret på din blog er der kun kommet en sætning med og resten er forsvundet

   1. Arghh…nu skete det igen. Prøver igen meget kortfattet. Vi har ingen husdyr. Mig=pels-allergi. Os=for lidt tid til omsorg/opmærksomhed til kæledyr.

 34. Duplodyrene ville være de perfekte husdyr herhjemme, nu hvor manden har pelsdyrsallergi…
  Nu har vi akvariefisk og en masse ottebenede, som jo følger med, når man har hus….

 35. Vi har ingen dyr hos os, men jeg håber, når min datter bliver lidt ældre, at vi får mulighed for at have kanin. Det er godt for børn med dyr, er jeg helt overbevist om.

 36. Dejlig præmie. Duplodyr er sjovt for store og små. Mht. Dyr, så havde vi besøg af en flue her til morgen, som min store datter kaldte Flui. Den ville desværre ikke kæles, så den dur ikke som kæledyr kunne vi konstatere. Ellers ingen dyr her;-)

 37. Min datter er to år og vil elske dette. Tror lillesøster i maven vil gøre det samme når hun bliver klar til at lege 🙂

  Herhjemme har vi ingen dyr, udover fluer og edderkopper 🙂 Vi har dog snakket om at vi gerne vil have vores børn vokser op med dyr, helst en hund.

 38. Hjemme hos hos har vi en stor hund – Heiko, og to krudtugler! – de tre bedste venner i verden. Heiko agere gerne andre dyrearter når det er nødvendigt – tiger og hest er klart hans spidskompetancer – men sovedyr eller drage står han også gerne model til 🙂 han er dog lidt for stor til at komme op og køre på vognene til traktorer og lastbiler (selvom det ofte er ønsket) så her ville duplo dyrene da passe super fint

 39. Vi har en kat som heldigvis er glad for børn. Det går nemlig ikke stille af, når mine drenge har legekammerater på besøg

 40. Ingen dyr! Farmand har allergi så det er desværre en presser 🙁 så ærgerligt når miniputten er VILD med dyr <3

 41. Nope, her er der ingen dyr. Drømmer om en hund, men er ikke sikker på at mandens allergi er enig

 42. dejlig præmie 🙂
  min ældste er godt nok mere til LEGO Freinds og LEGO Technic, men den lille der venter i maven, er jeg sikker på vil elske det 🙂

 43. Ja, vi har dyr herhjemme. Vi har slanger. Vi havde også en kat indtil sidste år, men hun blev aflivet pga. sygdom. Vi vil gerne have hund på et tidspunkt og Xander er også helt vild med hunde, men lige nu bor vi i en lejlighed på 1. sal, så det bliver ikke før vi bor et andet sted.

 44. Nej, vi har desværre ingen dyr, da jeg er allergisk overfor de fleste dyr. Glæder mig i hvert fald ikke til den dag/dage hvor jeg skal forklare min datter at hun altså ikke må få en hund 🙁

 45. Havde et skønt marsvin ved navn Zou, vi havde haft den over et år, men efter Rebecca pludselig i sommer fik slem pollen allergi, kunne hun heller ikke tåle Zou 🙁 Hun har grædt og grædt og ønsker sig en skildpadde. Det hjalp heldigvis en lille smule da Medina i popstars fortalte, at det samme var sket for hende, da hun var lille.

 46. Til begge mine pigers store ærgrede har vi ingen dyr-min yngste på 3 år har dog en blå fantasi hund som er med overalt-den hedder Molly:-)) og da hun startede i børnehave i august fortalte hun alle pædagoger om sin hund og der gik flere dage inden de fandt ud af det var en fantasi hund(en af dem spurgte til farven;-))
  Hun ville elske de her klodser 🙂

 47. Vi har en masse edderkopper, biller og nullermænd, som min lille datter elsker at lege med. Jo – jeg vil faktisk kalde dem kæledyr:) Vi vil så gerne vinde sådan et sæt til vores datter. Hun elsker elsker elsker dyr!

 48. Min datter (som fylder 1 år idag) elsker katte. Vi har selv 2 katte herhjemme og hun er ved at lære at sige mijaw når hun ser dem <3 Generelt synes hun at det er super hyggeligt at kigge i bøger osv med dyr (når mor laver dyrelydene) så lidt Duplo med dyr der kan få mor til at sige flere mærkelige dyrelyde, vil sikkert blive et stort hit 😉

 49. Vi har ingen dyr, men håber at det bliver muligt når vi flytter fra lejlighed til hus om et års tid.

 50. Skøn præmie vi har en stor sort labrador som vores dreng på elsker højt og hund sover hver nat ved side af hans seng

 51. Vi har ingen dyr – men min mor har to hunde, så dem drager Bastian stor glæde af <3

 52. Vi har to høns, som beriger os med to æg hver dag! Derudover har vi en masse katte, men det er naboernes (heldigvis!).

 53. Herhjemme har vi to franske bulldogs, min datter elsker dem højt 🙂 hun er glad for mange dyr, og bestemt også som legetøj.

 54. Vi har ingen dyr, men S ønsker sig en kanin og en kat – det kommer dog ikke til at ske .. Tror dog også hun ville blive ret glad for disse 🙂

 55. ihhh hvor er det lækkert, det kunne jeg godt tænke mig til Magnus som lige er blevet 1 år i september, og han har i forvejen alt store dubloklodser som han elsker at hygge sig med, så jeg er sikker på at han vil syntes at klosser med billede på vil være endnu mere spændene at sidde og leje med, han har rimelig godt tjek på at sætte dem oven på hinanden og kan sagtens bruge rigtig lang tid på det – vi andre syntes jo også det er sjovt at lege og bygge sammen med magnus så det er en hel familie fornøjelse 🙂

 56. Vi har ingen dyr.. Men min nyfødte dreng Hugo har en smule tendens til at forme ansigtsmimikken som en skildpadde 🙂

 57. De ville være elsket af vores dyreglade dreng og kommende pige (11 dage over termin – suk!)
  Her har vi en stor main coon kat, Emma – som udgør det for to alm katte i størrelse 😉

 58. Vi har desværre ikke dyr, så DUPLO dyr vil være mere end velkomne! Og min søn vil elske at lege med dem 🙂

 59. Vi har en dejlig lille hund som vi alle elsker. Vi vil gerne have flere dyr. Men med en datter på 16 mdr og en lille mere på vej så venter vi lige et par år med flere husdyr.

 60. Desværre ingen dyr. Jeg elsker dyr. Er vokset op med kat, hund, marsvin, kanin… tja havde mange dyr 🙂
  Men vi må desværre ikke have dyr hvor vi bor 🙁

 61. Vi har den dejligste labrador hund på snart 2 år som har taget fantastisk i mod vores søn på 9 mdr. Han smiler og griner når hun kommer forbi ham og hun holder øje med ham, vil slikke ham og ligger ved barnevognen når han sover – det er kærlighed så jeg smelter 🙂

 62. Ingen dyr her, men stod det til A havde vi både leoparder, køer, hunde, flamingoer… you name it!

 63. Øj hvor ville min søn blive glad for at vinde dem her. Det er de eneste han peger på i duplo kataloget og siger: Mig have 🙂
  Herhjemme har vi en lille hund, som hedder Sally. Hun er en mexikansk hårløs og ret speciel 🙂

 64. Den ville min yngste søn blive lykkelig for, så prøver lykken.
  Vi har ingen dyr herhjemme. Den ældste ville gerne have en hund, men vi bor i lejlighed, uden have, så synes det ville være synd lige nu, men måske når vi får hus, at det kunne blive aktuelt 😉

 65. Vi har desværre ingen dyr – både fordi vi ikke rigtig har plads, men også fordi jeg har allergi.
  Min søn elsker dyr – især giraffen. Og det vil være en perfekt ekstra fødselsdagsgave når han fylder 2 år på lørdag 🙂

 66. Ups, glemte at skrive at vi ikke har nogen dyr udover dem vi passer, når vores venner er ude at rejse (og så rotter i gården…yikes:-/)

 67. Vi har ingen dyr da vi bor i lejlighed, men min lille 2 uger gamle søn ligner lidt en skildpadde

 68. Vi har desværre ingen dyr, da det ikke er tilladt i vores lejlighed. Men det ville da være så hyggeligt med et par LEGO dyr.

 69. Desværre ingen dyr da den ældste datter lider af astma men disse fine dyr vil skabe glæde hos sønnen;)

 70. Ingen husdyr hos os… Vi kan godt lide at have muligheden for at være spontane og ikke have nogen bestem tid at skulle være hjemme til for at lufte eller give en hund mad.

  Min datter ville elske diss LEGO duplo dyr:)

 71. Vi prøver lykken, for sikke et fint Duplo sæt 🙂 Vi har en hund herhjemme – en af min drengs bedste venner 🙂 Og en kat har vi også..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.