Servicemeddelelse: Norlie holder lagersalg

Da jeg var gravid med Blommen husker jeg tydeligt, hvordan jeg med min temmelig højgravide krop drog med bussen mod Østerbro for at shoppe amok i babytøj til et Norlie-lagersalg. Jeg fik mange fine sager til baby-Blommen, og nu holder Norlie sørme et lagersalg af samme kaliber igen.

Priserne er blot blevet endnu lavere end de var dengang, fordi Norlie siden har ændret forretningskonceptet, så de nu kun sælger gennem egen webshop og konsulenter over hele landet.

Anyway. Jeg skal i hvert fald forbi og gøre et kup eller flere. Nu er der både en baby-sis og en 2,5 årig Blomme at købe forsyninger til og dermed endnu flere penge at spare 😉

Jeg tænker, at I er en del, der gerne vil en tur forbi, så hermed en lille servicemeddelelse fra mig til jer.

Lagersalget afholdes i PAKHUS 11, Dampfærgevej 2 på Østerbro, hvor Norlie sælger ud af styles fra tidligere kollektioner. Du kan finde tøj i størrelserne 0 – 12 år, og man kan spare op til 75 %. Der vil også være en 20 kroners bazar, fortæller Norlie.

Åbningstiderne er:

  • Torsdag den 6/11 fra 10.00-19.00
  • Fredag den 7/11 fra 10.00-18.00
  • Lørdag 8/11 fra 10.00-15.00

Du kan både betale med dankort og kontanter, og du må ikke medbringe store tasker eller barnevogne i selve salen, hvor tøjet ligger.

Skal I forbi, kære læsere?

Hermed et billede af en 1-årig Blomme i fuldt Norlie-outfit med en liiiiidt for lang nederdel 😀

1 år

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment