Jagten på juleglæden

Jeg skrev allerede om det i går. Juleriet, som jeg har taget lidt hul på – altså i det skjulte endnu. Vores første og p.t. eneste julekalender er bObles’ bud på en af slagsen, som de har været så søde at sende til os, der i høj grad må siges at være en forfriskende anderledes julekalender, end dem vi ellers ser på markedet.

Julekalenderen sætter nemlig fokus på børns motorik og bevægelse og fungerer som en julefortælling, der hedder ’Jagten på juleglæden’ med Katrine Bille (fra DR Ramasjangs Lille NØRD) i hovedrollen. Fortællingen er skrevet af børnebogsforfatteren Louise Roholte, og de enkelte figurer og lege er inspireret af bObles’ legesyge tumle-univers, som vi har gjort brug af nærmest fra Blommens fødsel.

Jeg åbnede selv kalenderen den anden dag for at danne mig et overblik over sagerne, og det hele er simpelthen lavet så fint og er umådelig godt og kreativt tænkt. Jeg er stor tilhænger af, at julekalenderen fordrer aktivitet og leg og ikke nødvendigvis, at barnet skal æde et stykke chokolade hver dag.

Jeg glæder mig til at præsentere Blommen for universet. Jeg er dog ikke helt sikker på, at hun endnu har alderen til at forstå konceptet til fulde (og kan sidde stille, mens jeg læser op af julehistorien hver dag). Men vi må lege os frem og fokusere på det, der for hende er sjovt lige nu.

Julekalenderen er lavet som et legehus med små figurer, man kan lege med. Og dag for dag indtil den 24. december, bliver universet mere og mere detaljeret. Jeg har selv kun smugkigget og kender derfor ikke hele historien og konceptet, men jeg har indsat et pressebillede allernederst i indlægget, hvor hele universet kan ses. Ser det ikke fint ud?

Pris og salgssteder: Julekalenderen kan købes landet over i udvalgte webshops, Matas Pointshop, ØnskeBørn, Salling og i alle landets SuperBest-butikker til 299 kr. og for hver solgt julekalender doneres 50 kr. til Børneulykkesfonden.

Har I købt julekalenderen til i år og i så fald hvilke?

IMG_0538IMG_0552IMG_0551

julekalender Übnet- produktfoto

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Luciana Vera 10. november 2014 at 14:27

    Hejsa 🙂 jeg skal til at tage mig sammen hvis der skal blive rigtig jul her hjemme 😉 …. har lidt jule pynt og lys kæde…. bare ikke energien :/. Men jeg købte faktisk Denne julekalender til Clara O. så sent som i fredags 😉 jeg synes den er ret fantastisk, fordi, ja, det er jo rettet mod mange af børns sanser. Jeg har altid været vild med bObles og investeret meget tid på balance og motorik lege sammen med Clara O. siden hun var lille (nu er hun altså en balance ekspert der ligger fleece stof på maven, så at hun får fart på når hun køre hoved først ned af ruche banen :P!!!!!), men når hun er med far, så er hun vild med computeren ;)-utroligt hvor hurtigt og ubesværet hun navigerer gennem internettet, (hun ved mor siger nej til computer, der er musik, sang, leg, dans 😉 men hvis det skal være tv må hun se Rama Sjang 😉 ). Og selv om der er en lille historie til hver dag i form af en folder pr. dag og lege 🙂 Så er Kalenderen’s afsnit også inde på nettet og så kan hun både se dem, lege med figurerne og få læst op 😉 !!!! Masser af sjov og hygge 😉 G nu mangler resten af pynt, træet, nisser og en julesok …. der skal jo laves pakke kalender for første gang <3 -Men alt i alt en Super kalender!!!!! og så er der musik til og lidt spil på deres julekalender side 😉

    Reply

Leave a Comment