At starte dagen iført zebrastriber fra top til tå…

…det gad jeg da egentlig godt gøre selv – sådan engang imellem.

Eller måske det ville larme lidt for meget i forhold til min ellers temmelig enkle og klassiske stil. Ja, det tror jeg. Men når man er 2,5 år, er næsten alt tilladt på den front – også en zebrastribet flyverdragt tilsat sølvstøvler.

Flyverdragten har hængt og ventet i noget tid på knagerækken. Til trods for at vi skriver slut november, så er det stadig temmelig lunt udenfor, og jeg har trukket den så lang tid jeg kunne med den flyverdragt med tanke på, at det jo bliver meget koldere om ikke så længe. Jeg synes dog at, Blommebarnet var en kende for nedkølet, da jeg hentede hende på vuggestuens legeplads i går iført overgangsflyverdragt. Så. I dag stod den på et mere vinterligt outfit. Hvad filan jeg så stiller op, når termometeret pludselig viser minus ti grader er altid det evige mordilemma på den her årstid, right? Uld inderst – og masser af det.

Er I også sprunget over til vinterflyverdragten nu? Hellere lidt for varme end lidt for kolde børn, er min holdning – jeg hader selv at fryse, så mit moderhjerte kan slet ikke bære tanken om, at Blommen fiser rundt uden for og bliver kold. Hun er nemlig heller ikke glad for at beholde vanterne på de små fingre, hvorfor de ofte er smidt forskellige steder på legepladsen sidst på dagen.

Flyverdragten er fra TicketOutdoor og noget af det sødeste. Ticket har virkelig oppet sig på designfronten gennem de sidste par sæsoner, hvis I spørger mig. Brandet står ikke længere kun for praktisk og funktionelt (to parametre de til gengæld mestrer til fulde, som de evindelige ’Bedst i test’-prædikater også vidner om) og meget farverige styles. Jeg synes i høj grad, at de også formår at lave lidt mere afdæmpede items, der taler til de farveforskrækkede mødre, som jeg egentlig ikke normalt betegner mig selv som værende en af – men alt med måde.

Hvis I er fristet til at springe ud i sådan en zebrabasse-sag til ungerne, så kan I finde den her – den findes også i en version til de mindste lige her.

IMG_0672IMG_0661IMG_0681 IMG_0675

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Line 29. december 2014 at 22:49

  Hvad størrelse er Blommens flyverdragt? Overvejer at klikke en hjem til næste års vinter, nu hvor den er på udsalg

  Reply
  • Plummum 29. december 2014 at 22:52

   God ide 🙂 Den er str. 92, men faktisk ret stor til hende nu. Hun måler lige nu knap 90 cm. Håber, du kan bruge det svar til noget!?

   Reply

Leave a Comment