Status på graviditeten og tip til biiiiilligt og pænt tøj

Først en ultrakort status på graviditeten her i 30. graviditetsuge.
Er sådan lidt den trætte gravide type for tiden. Men træt på en ok måde. Min krop er stadig helt med på, at det der med at være gravid er toppen. For mig. Jeg er dog ofte putteklar kl. 17 disse dage, og det er sjældent en option, at jeg rammer sengen før kl. 23. Baaaaaarsel hvor er du? Kæmpe stort hurra for Blommens dejlige og kærlige faster, der har passet tumlingebarnet hele dagen – helt spontant i øvrigt – selvom hun skulle have taget turen tilbage til Aarhus tidligt i morges. Kender I det med, at det bare er SÅ meget federe og tryggere at tage på arbejde, når ens barn bliver passet hjemme af nogen af de mennesker, man er allermest tryg ved?

Vi har lige nu en “jeg vil ikke i vuggestue”-periode (sagt med storbævende læber), og det er dæleme ikke sjovt at have det siddende i kroppen hele dagen på kontoret. Heller ikke selvom man ved, at vuggestuedagen forløber fint. Igen. Baaaaaarsel hvor er du? Så tak, skønneste faster<3

Og så til det mere overfladiske, selvom jeg lige nu føler mig meeeeget dyb og totalt in touch med mit indre efter 1,5 times yoga… MEN jeg har længe villet vise Blommens flotte parka coat med pelskant frem rigtigt, men tiden går og går. Så her er den. Parkaen er fra Milk Copenhagen, som jeg stiftede bekendtskab med til et bloggerevent for en måneds tid siden. I bør tjekke ALT tøjet ud – jeg mener det virkelig! Det er simpelthen så lækkert og fint, og de enkelte styles er designet med inspiration fra de voksnes catwalk, men med børnelivet for øje. Og det er tilmed billigt, og netop nu kører Milk udsalg med 30 – 40 %, hvilket betyder, at vi efterhånden taler H&M-priser. Blommens parka er fx nu nede i en pris på 450 kr (se selv her). Det er altså helt vildt for en jakke af den kvali, der raskvæk plejer at koste et par tusinde kroner.

Jeg er fan, og jeg har allerede nævnt et par gange på bloggen, at jeg selv vil have den jakke, som jeg passer fint i str. 14 år. Og derudover er der også et par sweatshirts, som sagtens kunne finde vej til min garderobe efter endt graviditet. Matchy-matchy mom and daughter coming up! Kan I se det? 😉 Det er jo sket før.

IMG_0147 IMG_0169 IMG_0593 IMG_0590 IMG_0160Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Kamilla 4. december 2014 at 19:59

  Jeg har set på den frakke tidligere men kom fra den igen da jeg blev i tvivl med str … Hvordan er den i str ? Min største datter er i 116 og skal bruge den nu her (men jo også gerne liiiidt længere)

  Reply
  • Plummum 4. december 2014 at 20:10

   Hmm, min datter har en str. 92, men bruger 98 i det meste andet tøj, og jakken er rigeligt stor til hende. Synes tit, at overtøj er lidt større i det. Giver det mening for dig?

   Reply

Leave a Comment