Månedens strutmave – det er mig!

Rigtig godt nytår, kæreste læsere. Jeg håber, I havde en god aften i går!? Vi fejrede som bekendt nytåret i Hamborg bare os tre og så baby i maven, der efterhånden er så stor og voldsom, at jeg føler, hun hellere ville være ude i verden end inde i min mave, hvor pladsen er virkelig snæver. Aftenen var på mange måder præcis, som vi ønskede og på mange måder var den slet ikke. Men meget mere end det på et andet tidspunkt, når jeg har lidt mere tid og ikke mindst mentalt overskud.

Jeg stikker egentlig blot hovedet ind i dag ganske kort for at fortælle, at I – hvis I har interesse – kan læse et interview med mig ovre på Struts blog Mest for gravide, som er blevet udgivet i dag. Jeg er nemlig Månedens strutmave og fortæller lidt om det der med at være gravid ud fra mit perspektiv – også et par detaljer eller flere, der ikke før har været delt her på bloggen.

Jeg svarer fx således på spørgsmålet om, hvad jeg oplever som det hårdeste ved at være gravid:

Jeg er nødt til at nævne kvalmen igen. Den er heldigvis slut for længe siden, men den var oprigtig talt forfærdelig, da den stod på – også på et psykisk plan. Den er totalt lammende for al normal dagligdag og tankegang i øvrigt, og det er hårdt, når hverdagen skal køre. Jobbet passer jo ikke sig selv, og det gør hjemmefronten heller ikke. Da kvalmen var allerværst, havde jeg ikke engang kræfter til at løfte mit hoved ned over toilettet. Jeg fandt på en ret tvivlsom metode, hvor jeg lå på gulvet ude på toilettet på min arbejdsplads og kastede op på en masse toiletpapir, som jeg så efterfølgende kunne hælde i toilettet. Jep, absolut ikke særlig lækkert, men jeg havde ikke så mange andre muligheder lige der.”

Læs hele interviewet her og smid gerne en kommentar med på vejen, hvor I fortæller, om I kan genkende jer selv i nogle af mine tanker. Eller om I slet ikke kan.

Kram til jerIMG_1440-2

 

^^^Billedet er taget i går aftes af Kasper – 2014’s sidste aften – og jeg er iført min dejligt rummelige og dermed også gravidvenlige silkekjole fra Ganni, som er sat med over 600 kr. lige her (affiliate-link).

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment