Øjenbetændelse, status på baby i maven og vintertøj med rabat

Jeg har trukket blogstikket lidt. Det kom ret ufrivilligt, men fokus har måttet placeres ude på den anden side af skærmen. Vi blev alle ramt af sygdom i juleferien på skift, og jeg sidder stadig her på ottendedagen med en led omgang øjenbetændelse i begge øjne(!?) og ondt i halsen, der ikke lader til at slippe sådan lige med det samme. Arhmen altså. At vær højgravid og syg på samme tid er ærlig talt en skidt kombi. Jeg tror, at jeg lige nu må have det som en sværvægter af en elefant med ekstremt dårlig kondition og kløende, rødsprængte øjne 😉

Men hey, jeg har nu været til tilvækstscanning nummer… rigtig mange, og baby lader til at have det skønt inde i hulen. Hun er lille, og jeg bliver fortsat fulgt tæt, men hun er ikke for lille, og det er det vigtigste. Dog er jeg selv sat standby et par dage med besked på at tage en slapper. Så det gør jeg. Og i næste uge starter min barsel, hvor jeg håber at få tid til rigelige mængder afslapning, indkøb af de sidste babyremedier og ikke mindst forberedelse til fødslen. Jeg er gået i Anja Bay-mode, og det giver mig indtil videre en ro at have hendes metode med i rygsækken. Nu skal den blot indøves, så kroppen husker og genkender.

Det blev et rodet indlæg, og jeg fortsætter stilen med manglende rød tråd. Husk lige, at du kan købe TicketOutdoor med rabat disse dage, hvis du fx skulle have lyst til at købe næste års vintertøj. Vi har været virkelig glade for både zebradragten og parkaen, som Blommen bærer på billederne herunder:

IMG_1468

Find den lange parka her, som både fås i mørkeblå og lilla. IMG_1352-2Find zebrasuiten her, som også findes i en mere babyagtig udgave samt som jakke og bukser i sæt.

Både parka og dragt er sendt til os som testeksemplarer fra Ticket2Heaven. 

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

7 thoughts on “Øjenbetændelse, status på baby i maven og vintertøj med rabat

  1. Hejsa. Frisk salvie(5-6 blade) kogt op i vand (trækker 10 min), er super godt mod halsonde. God bedring og snart barsel:-)

    1. Lyder godt. Jeg er villig til at prøve ALT, som naturen selv byder på. Må straks hente blade i vores lillebitte urban garden ude på altanen. Åh, hvor har jeg savnet næsespray og deslige, som jo ikke går her under graviditeten.

      1. Hvad med saltvandsnæsespray? Helt alternativt kan man få sådan en lille vandkande, man kan skylle næsen med (i helsebutikker). Sidstnævnte har jo dog ikke selv forsøgt mig med, så kender ikke effekten

        1. Hov, halvdelen røg :/ Penermyntedråber i varmt vand med hovedet indover renser også ud – husk dog at lukke øjnene 😉 Rigtig god bedring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.