Vind en skøn, håndlavet kanindukke

Et lille aftenindlæg og første gang i mands minde, at jeg udgiver TO indlæg på den blog på én dag. Vild dag. Vil blot tippe interesserede om, at jeg lige nu kører en konkurrence på min Instagram, hvor en heldig rad kan vinde en smuk, håndlavet kanindukke som den på billedet. Konkurrencen kører jeg for Ditte, der netop har åbnet webshop med sine vanvittigt fine sager, som hun alle selv laver. Tjek evt. hendes shop ud her, hvor du finder små dukker, sutteklude, blebukser i strik, hagesmække i Liberty osv. Alt sammen til meget rimelige priser og perfekt til fx en barselsgave.

Vil du deltage i min konkurrence om den skønne kanindukke, så smut ind på min Instagram @plummum og find billedet af kanindukken. Dér står hvordan du deltager.

Kys S

(null)


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment