Om en tur i Zoo, salg af lejlighed og køb af hus

IMG_2312Vi styrter stadig rundt i tide og utide for at gøre lejlighed klar til fremvisning for potentielle købere. Jeg synes nu ellers, vi holder vores hjem (tæt på) nydeligt sådan på løbende basis. Det siger mine veninder i hvert fald altid, når jeg brokker mig over rod. But well well… der er alligevel 117 sager at ordne, før ejendomsmægleren kan komme på besøg med de interesserede. Men det er GODT og ikke skidt (note to myself), at vi har så mange, der finder vores hjem interessant. Blot en smule besværligt med små børn i hjemmet. 

Denne weekend var ingen undtagelse på fremvisningsfronten og efter at have ordnet lejligheden på rekordtid søndag morgen, smuttede hele familien i Zoo til et blogevent. Danefæ – der netop har lanceret kollektionen Dyr – og Naturezoo (dem med de hæklede bamser) inviterede til brunch. Og kunne man forestille sig en mere oplagt venue til den event end Zoo? Næh, vel.

Vejret var helt fantastisk og begge børn meget eksemplariske. En travl og skøn dag, der sluttede med lidt sommerstrikkeri til lillesøster og med huskiggeri nu i helt nye områder end hidtil. For h****** hvor er det besværligt, når man nu gerne vil have pænt og rummeligt hus med stor have og helst ikke bo for langt fra Københavns centrum (hø!). Derfor flyttes vores fokus fra område til område, hvor de samme spørgsmål går igen og igen. Omgivelserne skal føles rigtigt langt ind i knoglerne. Det skal være godt for os og pigerne, og gode skoler og institutioner i nogenlunde nær afstand er et must. En tæt på umulig mission. 

Kender I nogen, der sælger sådan et hus, så smid et tip i min retning 😉 

Jeg er ude igen. Bolledejen skal laves, før lillesøster vågner. Jeg skal nemlig møde mødregruppekvinderne for første gang i morgen her hos mig, og de skal jo ikke gå herfra på tomme mavser.

IMG_2305

Fin lyserød skildpadde fra Naturezoo, vi fik med fra eventen. Jeg er ret tosset med deres hæklede univers, og vi har allerede op til flere rangler derfra fra Blommens babytid. Blommen er i øvrigt iklædt strik fra farmor. Den kravebluse er måske en af de allerpæneste stykker tøj hun har, hvis du spørger mig. Jeg vil selv give mig i kast med en til lillesøster også.  

IMG_2291

Og flere fine hæklede sager – også en gave fra eventen. IMG_2272Ved ikke lige hvorfor billedet af den her krabat sneg sig med i blogindlægget… Men den er da flot!?

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Signe 22. april 2015 at 8:30

  Hvor spændende med nyt område! Glæder mig til at høre mere i morgen

  Reply
 • Cilotte 26. april 2015 at 19:02

  Super sød trøje!! Har du mon opskriften eller ved hvor den er fra?? 🙂

  Reply
 • Cilotte 26. april 2015 at 19:06

  Ps. Apropros jeres huskiggeri, så kunne vi heller ikke finde noget der var helt rigtigt. Så vi er endt med at bygge drømmehuset i stedet. Kan helt klart anbefales. 🙂 Vi er endt i Kæge. Selvom det er lidt langt fra KBH, så er der SÅ hyggeligt, gode skoler, tæt ved strand og skov. Og med den nye togbane kommer turen til kun at tage 20 min ca. 😉

  Reply

Leave a Comment