Nyt mønster til Babybloomers afprøvet

Et lynhurtigt aftenindlæg herfra, inden den trætte mor suser mod sengen.

Jeg er i færd med at sy rompers og babybloomers af mit senest indkøbte bomuldsstof, og jeg har netop afprøvet et helt nyt mønster på bloomers, som jeg igen fandt på Etsy. Etsy er altså lidt af en guldgrube, når det kommer til den slags sager.

Mønsteret finder du lige her til 45 kr. Jeg er ganske tilfreds med det færdige resultat, men vær opmærksom på, at størrelsen er til den lille side. Der står i syguiden, at sømrum er inkluderet i modellen, men jeg lagde – klog af skade – 1 cm sømrum til i alle sider og 2 cm i toppen for at få en str. 0-6 mdr. til at passe lillesøster, der nu er lige knap 3,5 måneder. De to bloomers, I ser på billederne er syet af fastvævet bomuldsstof fra MiniMegas designsamarbejde med Stof2000. Lækkert stof til virkelig fine priser.

Blot et lille sytip, hvis du selv vil i gang med at producere søde sommersager til babys garderobe. Bloomers er i øvrigt et af de bedste begynderprojekter, så kom bare i gang – også selvom du er helt grøn.

Næste bloomers-projekt skal helt bestemt tilføjes flæser på numsen. Fx er jeg ret hooked på denne ultra-cute model, som der endda er gratis mønster til.

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment