Vind Nabby babyalarm og andre babyprodukter

Det er tid til en lækker konkurrence, som jeg afholder i samarbejde med Coop.dk/baby.

Nogle af jer husker måske, at jeg testede en Nabby-babyalarm for lidt tid siden. Læs eller genlæs min anmeldelse her.

Nu kan du være heldig at få fingrene i en Nabby til en værdi af 1199 kr. samt følgende lækre babyprodukter til de helt små (klik på de enkelte links for at læse mere):

 

Præmien har (med Nabby) en samlet værdi på over 1900 kr.

Den samlede præmie udgør en slags startpakke til baby, og alle produkter er allerede gennemtestede. Coop.dk/baby går nemlig op i det sikre valg for baby, og deres koncept er, at man som kommende eller nybagt mor eller far ikke behøver at vide alt om sikkerhed, skadelige stoffer osv. Her er alt arbejdet nemlig gjort for en, så man nemmere kan træffe det bedste og meste sikre valg for baby uden at bruge mange timer på at gennemlæse diverse tests.

Kunne du tænke dig at vinde den fine præmie?

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at fortælle, hvad sikkerhed betyder for dig i forhold til de køb, du gør til din baby.

Sidste chance for at deltage i konkurrencen er om en uge den 1. juli. Good luck 🙂

nabby vind

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

117 Comments

 • Stine 24. juni 2015 at 19:20

  jeg er helt vild med nabby alarmerne, og har drømt om dem lige siden, jeg læste din anmeldelse

  Reply
 • lisette 24. juni 2015 at 19:57

  God konkurrence – jeg krydser fingre 🙂
  Det her sæt er så fint – https://webshop.coop.dk/vare/babysengetoej-roommate-soulmate-elephant-graa-okker-oekologisk-bomuld-70-x-100-cm/5900001147030

  Reply
 • Cecil pallesen 24. juni 2015 at 20:02

  den her er genial til når babyen skal med hen og hente i børnehaven – hvis man er på cykel vel at mærke! https://m-webshop.coop.dk/vare/thule-infant-sling-babyhaengekoeje-til-thule-cykeltrailer-babyslynge-til-boern-1-10-maaneder/872299037728

  Reply
 • Mai 24. juni 2015 at 20:08

  Jeg er altså ret stor fan af fossflakes, så dette produkt får mig lidt til at dåne og få lyst til at bruge penge: https://webshop.coop.dk/vare/junior-dyne-og-pudesaet-helaars-fossflakes-superior-fossflakes-og-polyesterfiber-100-x-140-cm/5708222004305 🙂

  <3

  Reply
  • Mai 28. juni 2015 at 13:33

   Og så er sikkerhed for mig i øvrigt, at ved fx babyalarmen kan HØRE barnet trækket vejret. Jeg kan godt li’, at der ligesom er en åben forbindelse, hvis det giver mening. Så føler jeg kun, at jeg behøver stole på mig selv og ikke på produktet. Måske er det tamt og lamt at have det sådan. Jeg har prøvet flere forskellige typer af babyalarm – dog ikke Nabbyen.

   Reply
 • Linnea 24. juni 2015 at 20:17

  Meget af deres sengetøj er virkelig fint 🙂
  https://webshop.coop.dk/vare/juniorsengetoej-gaia-og-ko-skovens-dyr-lyseblaa-bomuld-100-x-140-cm/5710667543820

  Reply
 • Julie Andreasen 24. juni 2015 at 20:17

  Sikkerhed betyder alt- der må ikke ske vores små øjesten noget.

  Reply
 • Linda J 24. juni 2015 at 20:25

  Lækre produkter – når det drejer sig om babys sikkerhed , kan det ikke gøres godt nok og det må man også nogle gange betale for.

  Reply
 • Lise Kaltoft 24. juni 2015 at 20:26

  Jamen sikkerhed betyder ALT – og er også vigtigere end lækkert udseende og morens øvrige præferencer Jeg vil være sikker på, at jeg kan have ro i sjælen i forhold til de produkter, jeg vælger til mit barn – netop fordi jeg vælger på mit barns vejne. Og mit fornemmeste arbejde er at passe godt på min søn og hans lillesøster i maven ❤️

  Reply
 • Sofie Heiberg Plovdrup 24. juni 2015 at 20:31

  Sikkerheden er uden tvivl det vigtigste, når jeg køber ind til mine to drenge, da det giver tryghed. Jeg ville være rigtig glad for at vinde den fine pakke, da vi godt kunne bruge alle de lære produkter til lillebror, men særligt Nabby alarmen, nu hvor vi flytter i hus.

  Reply
 • Nina J. 24. juni 2015 at 20:36

  Sikkerhed for mig er, at købe kvalitetsprodukter – ikke nødvendigvis noget der er hypet pga. designet, men noget som fungere i hverdagen og hvor jeg føler mig tryg. Det gælder både når jeg er med mine børn eller når andre passer dem! Sikkerheden SKAL være i orden

  Reply
 • Mie Stokholm Riemer 24. juni 2015 at 20:45

  Nu skulle præmien ikke gå til.mig,men min svigerinde og svoger som netop er blevet forældre efter mange års forsøg. Jeg husker godt usikkerheden ved at være førstegangsfødende forældre og angsten for at der skal ske den lille noget, så hvis jeg kunne afhjælpe lidt af den uro ved at vinde dette til dem, så vil jeg blive glad – for sikkerhed og tryghed betyder alt

  Reply
 • Ann mydske 24. juni 2015 at 21:06

  Mine børn skal have det bedste og dermed også det sikreste! Jeg elsker at dpare penge men hvad udstyr til mine poder angår skal sikkerhed og kvalitet bare være i top uanset pris!!

  Reply
 • Lisbeth 24. juni 2015 at 21:12

  Sikkerhed betyder alting, da det jo er det vigtigste i ens liv det handler om. Jeg vidste ikke hvor højt man kunne elske sådan et lille væsen før vi nu er forældre til den dejligste dreng. Han fortjener det bedste jeg kan give ham og dermed skal sikkerheden være i orden. Jeg køber derfor produkter jeg kender eller laver grundig research på nettet inden køb. Min sundhedsplejerske sagde første gang hun var hos os som helt nybagte forældre at der var tre ting vi ikke skulle spare på; det var sikkerhed, madrasser og sko. Hendes råd har jeg tænkt mig at følge. Og hvor kunne det derfor være skønt at vinde denne fede præmie.

  Reply
 • Henriette 24. juni 2015 at 21:14

  Sikkerhed, kvalitet og funktionalitet er alt afgørende når man køber ind til de små kræ. Desværre betyder det ofte, at prisen bliver høj hvilket også er tilfældet med Nabby, hvorfor den desværre ikke er en del af vores “maskinpark”, selvom den ville være meget kærkommen med en lillebror på trapperne. Jeg krydser fingre for, at Nabby lander hos os så jeg kan stille lillebror i gården med ro i sindet

  Reply
 • Mette 24. juni 2015 at 21:15

  når vi køber ting (cykelsæde, autostol mm) tjekker vi altid om Tænk har lavet en test, og køber den de vurderer er bedst. Så er vi sikre på at sikkerhed og kvalitet er i orden 🙂

  Reply
 • Nadia Bach 24. juni 2015 at 21:19

  Sikkerhed er for mig at købe produkter, som er gennemtestede – går fx altid efter svanemærkede produkter, da det giver en vis tryghed at vide, at man kan “beskytte” sin familie mod bl.a. at udvikle allergi. Hypen omkring et produkt er underordnet, hvis ikke sikkerheden er i orden. Giver gerne lidt flere penge for at kunne føle mig tryg – når det gælder ens børns sikkerhed er prisen overflødig!

  Reply
 • Maria baldus 24. juni 2015 at 21:29

  Sikkerhed for mig handler mindre om økologi og fanatisk udelukkelse af kemi men mere om tid og ro til familien kan fordybe sig med hinanden. På den måde kan vi skabe bedst sikkerhed og tryghed.

  Reply
 • Vibeke Skaarup 24. juni 2015 at 21:37

  For mig er sikkerhed og komfort alfa omega i de køb jeg gør mig til den lille fyr jeg venter i oktober, og Nabby alarmerne med din gode anmeldelse i ryggen ville gøre min hverdag lettere 🙂 Jeg krydser fingre!

  Reply
 • Susanne Østerlid 24. juni 2015 at 21:45

  når der feks er lavest mulige stråling i babyalarmen, så føler jeg mig sikker på, at jeg har gjort det, jeg kunne i forhold til at vælge den bedste babyalarm. Ligeledes har jeg det med kemi i produkter og mad. Jeg bliver usikker og ked af det over, at det skal være så ugennemsigtigt at vælge det bedste/reneste til mine børn. Sikkerhed for mig er at være oplyst og bevidst om mine valg,

  Reply
 • Maria 24. juni 2015 at 21:50

  Sikkerhed betyder at tingene er gennemtestet, så jeg har lidt mindre at bekymre mig om i den nye rolle som mor

  Reply
 • Hanne-M 24. juni 2015 at 21:57

  Ih, det er lige en Nabby, jeg går og ønsker mig til vores kommende første barn.
  Sikkerhed i babyprodukter betyder virkelig meget for mig, at vide at jeg kan være tryg ved det jeg bruger til/ved mit barn. Derfor læses mange tests grundigt inden køb – særligt af de store og dyre ting – men det er jo en jungle! Godt initiativ af Coop at gøre noget af arbejdet for mig!

  Reply
 • Marlene Høj 24. juni 2015 at 21:57

  Jeg kigger altid på sikkerheden til baby – Hvis jeg ikke synes, at det virker sikkert, så køber jeg det ikke… Heller ikke når det er godkendt i forvejen 🙂

  Reply
 • Kathrine 24. juni 2015 at 22:01

  Det tager tid og energi at skabe et sikkert hjem til en baby. Når baby så ankommer syv uger for tidligt bliver man sat ud af kurs. Det skaber en utryghed ikke at kunne være teste alt – derfor er det rart når andre f.eks Coop har gjort noget af arbejdet for en.

  Reply
 • Katrine F. 24. juni 2015 at 22:23

  Er typen, der altid konsulterer en Tænk-test, inden vi investerer, og det gælder bestemt også til vores datter og nu til lillebror, der er på vej:-)
  Og jeg er samtidig stor fan af mærkningsordninger, der giver mig en garanti for, at produktet lever op til mine krav – fx Svanemærket.
  Jeg er en sparer af natur, men når det kommer til mine børns sikkerhed, går jeg ikke på kompromis på nogen måde. Basta.

  Reply
 • Birthe 24. juni 2015 at 22:23

  Sikkerhed betyder alt – jeg føler mig mere sikker, når jeg har babyalarm på min den mindste når hun sover – så kan jeg hurtigt være ude ved hende, når hun bliver ked af det, og give hende en tryg søvn…

  Reply
 • Dorte 24. juni 2015 at 22:36

  En baby må siges at være det reneste menneske -levet i vand dets første lange levetid. Denne renhed vil være synd at ødelægge med diverse kemikalier og ligesåvel sikre et barn der kan leve efter bedste vilkår uden kemikalier i kroppen, derfor skal der passes på de kære fra de er helt nyfødte.

  Reply
 • Anne-Marie 24. juni 2015 at 23:35

  Sikkerhed betyder alt,- for kun når man er helt tryg som mor, er baby også helt tryg. Vikle, babyalarm og slyngevugge er fx must-haves i min familie!

  Reply
 • Melanie Maharaj 24. juni 2015 at 23:56

  Sikkerhed er alt derfor bliver alt Googlet til døde inden køb. Alt bliver tjekket igennem. Vores datter havde babyalarm på værelset indtil hun var 3 år og den har lillebror arvet, den synger på sidste vers. .

  Reply
 • Inger-Marie 25. juni 2015 at 0:57

  Det er enormt vigtigt for mig, som mange andre mødre og fædre, at beskytte mit barn. Med rene plejeprodukter så tæt på naturen som muligt – uden kemi og parfume – med økologisk tøj for miljøets og babys skyld, med en god babyalarm – som ikke udsender stråler lige ned til baby – så hun kan sove trygt og jeg ved med sikkerhed hvis hun vågner og har brug for tryghed. Og alt andet derimellem med en god portion sund fornuft – uden at pakke ind i vat – for livet skal jo også leves og opleves!

  Reply
 • Camilla O. 25. juni 2015 at 2:08

  Jeg er ikke selv gravid og har heller ingen børn, men min gode veninde er derimod gravid, så jeg drømmer om at vinde til hende. Første gang aborterede hun 4 måneder inde i graviditeten, men denne gang er alt indtil videre forløbet fuldstændigt efter planen, og hun har snart termin. Sikkerheden omkring hendes kommende baby betyder alt for hende.

  Hun tager alle de rigtige tilskud, og vil kun købe de absolut bedste ting. Hun tjekker alle tests igennem, og sikkerheden skal være i top, så hun ikke behøver bekymre sig unødigt. Men pga. aborten i den tidligere graviditet, har hun været tilbageholdende med at købe alt for meget udstyr til den kommende baby, fordi hun knapt har turde tro på, at alt er okay denne gang. Hun fortjener at blive forkælet og tro på det!

  Reply
 • Luciana 25. juni 2015 at 2:55

  Min Dejlige datter’s sikkerhed betyder ekstremt meget for mig!!! En stor del af min sikkerheds paranoia 😉 er Kemi- specielt i alt hvad der rør ved hende og så masser af solcreme 🙂 det er enorm vigtigt både tøj, bleer, sutteflasker, mælk, det er til dels fordi jeg har studeret biologi og fordi jeg fik hud & lymfekræft for snart 2 år siden. Sikkerhed i hverdagen er et must!!! Hun er en lille pilfinger og intet kan ses uden at undersøges- døre, køleskab, skuffer, vaskemaskinen ;). Desværre købte vi en ret dårlig baby alarm :/, men da jeg flytter i ny lejlighed med baby og lige har taget min nye iphone i brug ville nabby være perfekt!!! Som sendt fra himlen!!! Indtil videre har hun nemlig sovet mellem hendes far og mig. Men kun hendes seng flytter med, jeg må ligge på nogen sofa puder :). Men Nabby har jeg kigget og kigget på!!! Og ønsket mig helt vildt, Hun kommer jo til at sove langt fra mig og så er der en del bekymringer som astmatisk bronquitis, hvepse og bi stik allergi og bedst af alt sover hun uroligt…. så Nabby ville rede min natte søvn og indre ro! Plus den jo også kan bruges hvis jeg er i køkken og hun ligger til lur…. Vi ønsker os Nabby, specielt da der ikke er så mange penge… Far tog opsparringen og låste pengene til en fast opsparing til hans eget nye hus :/. Men Nabby vil bringe mor lykke og ro og glæden over ikke skulle bekymrer mig konstant om hvad hun laver. kh Luci

  Reply
 • Sofie 25. juni 2015 at 5:23

  Da baby stadig ligger beskyttet i min mave, og der lige skal overstås en flytning, inden han kommer til verden, er det ikke de store indkøb, der er gjort endnu. Alligevel flyder sikkerhed. Faktisk husker jeg det fra min første cykeltur, efter positiv test. Bevidstheden om min sikkerhed steg, fordi jeg med et havde fået en anden og større værdi. Så når baby “lander”, og indtager pladsen som det mest værdifulde i mit liv, vil hans sikkerhed være af højeste prioritet.

  Reply
 • Eva 25. juni 2015 at 6:47

  Sikkerhed betyder, at den lille er godt passet på og risiko for “ulykker” er minimeret. Endvidere skal produkterne som baby bruger/kommer i kontakt med være uden for skadelige stoffer. Og “sikre” til at anvende – baby kan ikke sluge små dele, kan ikke blive kvælt osv. Så mærkninger/certificeringer er også en del af sikkerheden.

  Reply
 • Maria 25. juni 2015 at 6:59

  Sikkerhed betyder vished om at jeg ikke skader mit lille barn. Bare tanken om at skade det ville væsen der er 100% afhængig af mig og mine beslutninger, virker helt forkert.

  Reply
 • Mette Kristensen 25. juni 2015 at 8:54

  Sikkerhed ved de enkelte produkter har stor betydning for mig. De skal være sikre, så den lille ikke kan få noget galt i halsen, de skal være sikre i forhold til giftige/skadelige stoffer og lignende.

  Når det kommer til sikkerhed i hjemmet, så har vi flyttet vaskemiddel og lignende op i en højde hvor vores børn ikke kan nå det, endvidere putter vi aldrig noget i en sodavands/saftevands beholder, som ikke kan drikkes. Dog flytter vi ellers intet andet i hjemmet og bruger heller ikke børnesikring rund omkring.

  Reply
 • tania desiree andersen 25. juni 2015 at 9:55

  Sikken fin konkurrence. Som gravid med babyankomst i november betyder sikkerhed en stor del. Og der er -virkelig- mange ting at sætte sig ind i – mange flere end man skulle tro. Det ville betyde en stor del, at vinde denne ‘startpakke’ for os herhjemme! 🙂

  Reply
 • Stine bb 25. juni 2015 at 10:02

  Sikkerhed betyder selvfølgelig en del.. Især da jeg læste at Nappy alarmen har meget lidt stråling blev jeg da lidt bekymret for hvor meget den nuværende alarm jeg har, afgiver… Af den grun vil jeg elske at vinde både nappy alarmen og hele den pakke der følger med..
  Mvh Stine

  Reply
 • Marie S 25. juni 2015 at 10:15

  Det er ligesom om, at sikkerheds begrebet blev meget mere aktuelt da jeg fik børn. Pludselig tænkte jeg sikkerhed i bilen, på cyklen og i hjemmet mere end før. Så når der skal købes ny bil, cykel, højstol, barnevogn, autostol osv osv, vejer sikkerhedsaspektet mange gange højere end udseende, farve og stil. Selv mor her har sgu købt sig en cykelhjelm

  Reply
 • Emma 25. juni 2015 at 11:53

  Som nyudklækket sygeplejerske og kommende førstegangs-mor, er sikkerhed i højsædet.
  Jeg har set hvad uheld kan ende i, og uden erfaring på mor-området, vil jeg gøre mit ypperste for at undgå uheld med min lille basse i maven <3
  Derfor læser jeg (alt for) mange anmeldelser af de produkter jeg køber inden babys ankomst i August og sætter sikkerheden over hvad der nu lige er på mode eller hvad jeg synes er pænest.

  Måske det ændrer sig når jeg skal have nummer 2 eller 3 – jeg håber det faktisk ikke.

  Lige nu er sikkerhed alfa og omega
  og så vidt jeg kan læse mig frem til på diverse anmeldelser, lever denne pakke op til min standard <3

  Reply
 • Bianca 25. juni 2015 at 12:05

  Sikkerhed for mig og mit barn betyder en del. Det hører sig både det bestik de spiser med, det de drikker af, sutten de bruger, autostolen de sidder i og meget mere. Denne konkurrence ville være guld at vinde 🙂

  Reply
 • Julia 25. juni 2015 at 13:45

  Dejlig giveaway. Jeg har ikke selv børn, men min bedste veninde skal føde om 2 måneder og jeg ville ELSKE at give hende denne pakke. De har det svært økonomisk og det ville betyde alverden for hende <3. og selvfølgelig: sikkerhed før alt andet 🙂

  Reply
 • Lis Vinter 25. juni 2015 at 15:01

  Sikkerheden skal være i top – jeg vil aldrig tilgive mig selv hvis der sker børnene noget 😉

  Reply
 • Marie D. 25. juni 2015 at 15:31

  Sikkerhed er vigtigt, specielt ifht. “usynlige ting” som skadelig kemi/hormonforstyrrende stoffer i diverse produkter, kan være noget af en jungle at finde rundt i – hvordan kan man som forældre vide sig helt sikker på at tingene er så “rene” som mulige? Derfor er det da rart at høre at coop har sorteret produkter med skadelig kemi, fra på forhånd. Det vil helt sikkert gøre mit liv som kommende mor meget nemmere 🙂

  Reply
 • Ditte Smed Olesen 25. juni 2015 at 16:17

  Sikkerhed betyder rigtig meget/alt! 🙂 Det er jo ens allervigtigste, det drejer sig om!! 🙂 <3

  Reply
 • Sabina Munk-Jensen 25. juni 2015 at 16:41

  Stikkerhed betyder alt, også selvom poduktet er fraveløs og kedeligt så vil det altid blive valgt frem for et podukt som er flolt og smukt.. Heldigvis er de fleste sikkerer poudukter også smukke..
  Kh sabina

  Reply
 • pia sroka 25. juni 2015 at 17:09

  Sikkerheden betyder rigtig meget,den skal være i orden,det er jo min øjensten, som kal beskyttes. 🙂

  Reply
 • Helene 25. juni 2015 at 19:11

  Virkelig fed præmie! Alt hvad jeg står og mangler 🙂
  Mht sikkerhed har jeg den sidste måned, siden min søn blev født, erfaret at man bekymrer sig meget. Sikkerhed for mig er at man ikke behøver bekymre sig om det produkt – der er nok andet at bekymre sig om, så sikkerheden skal ikke være noget af det, derfor det aller vigtigste!

  Reply
 • Dorte Slouborg 25. juni 2015 at 19:26

  Sikkerhed betyder selvfølgelig ALT! Vil gerne vinde dem til min datters veninde, – der er i lykkelige omstændigheder 😉

  Reply
 • Karina 25. juni 2015 at 20:06

  Jeg vil til en hver tid hellere kaste penge efter et produkt som er sikkert og gennemtestet. Ofte går det også i hånd med god kvalitet 🙂

  Reply
 • Sisse 25. juni 2015 at 20:07

  Selvfølgelig er sikkerhed vanvittig vigtig – så vigtigt, at det nogle gange kan kamme helt over og man kan komme til at tænke alt for meget på det! Allerede mens min dreng lå i maven gik jeg meget op i, hvad jeg smurte på min hud og om jeg løftede for tunge ting og i de første måneder af hans liv er der da også blevet google’t på sikkerheds-spørgsmål i et væk. Derfor er det så skønt, når butikker som Coop.dk løfter nogle af de (mange) bekymringer fra ens skuldre ved at have styr på den slags!

  Reply
 • Mari 25. juni 2015 at 21:52

  Sikkerhed giver tryghed:-)

  Reply
 • karen 25. juni 2015 at 21:56

  Sikkerhed betyder for os som børnefamilie meget. Vi skal kunne stole på vores udstyr og på hinanden. Men sund fornuft er lige så vigtig for os, så vi prioriterer hellere få men gode produkter – også for at undgå et hjem pakket ind i var.

  Reply
 • Margit Rosenaa 25. juni 2015 at 22:15

  Det betyder ufattelig meget. For i en travl hverdag er der rigeligt med bekymringer om barnets sikkerhed. Så at få et produkt der er gennemtestet og godkendt er noget helt andet end at få et produkt til børn. For selv om vi gerne vil kan vi ikke være ved de kære små alle døgnets sekunder – og når vi ikke er det, så ville det være en hjælpende hånd hvis tingene børnene havde i hændere var sikkerheds godkendte og mere sikre.

  Og fantastisk giveaway må jeg sige! Det ville være en drøm at vinde til den lille pige der snart kommer 🙂 for ja babyalarmen fra min dreng er forlængst stået af… Det var nok en ‘engangs’ model.. 😉 tak for en inspirerrende blog

  Reply
 • Lus 25. juni 2015 at 22:16

  Selvfølgelig betyder sikkerhed for min baby noget, men jeg sidder ikke og nærstudere den ene test efter den anden. Stoler på at de produkter jeg køber i Danmark hos en forhandler er sikker nok

  Reply
 • Thilde 25. juni 2015 at 22:19

  sikkerhed for små børn er jo mange ting. Cremer uden kemi, skarpe hjørner, elektricitet og rengøringsprodukter og medicin i børnehøjde. Når man er mor ser man jo ofte farer overalt 🙂

  Reply
 • Tina Bjerrum 25. juni 2015 at 22:40

  Sikkerhed betyder rigtig meget hos os, men det kan være meget svært at finde rundt i den jungle af information, der er. Dejligt at vide at nogen gør fodarbejdet for os derude 🙂

  Reply
 • Julia J 25. juni 2015 at 22:46

  Sikke en dejlig konkurrence. Jeg tror som mange andre betyder sikkerhed alt for mig. Man vil jo ikke have at der sker noget med ens guldklump. Jeg bliver snart mor for første gang og glæder mig vildt meget. Jeg er lige flyttet i hus og efter 14 dage var der indbrud imens vi lå og sov. I morgen får vi sat et alarmsystem op hvor jeg forhåbentlig kan sove mere tryg om natten. Så sikkerhed både til moren som for min kommende sønJeg har læst om babyalarmen og den virker som om den er rigtig god og sikker. Og det er rigtig vigtig for mig.

  Reply
 • Suzane ditlev 25. juni 2015 at 23:24

  Sikkerhed står mega højt hos os
  Cykelhjelmen,røgalarm osv så en babyalarm er en fantastisk præmie

  Reply
 • Camilla Hovej 26. juni 2015 at 1:38

  Sikkerhed betyder alt for mig i forhold til hvad jeg vil byde min lille guldklump, så jeg bruger rigtig lang tid på at undersøger de forskellige produkter på nettet og i butikker – dette gør det lidt tungt at skulle finde alle de forskellige ting, som vi mangler 🙂

  Så det er virkelig rart at coop.dk er begyndt at gøre dette arbejde for os “måske lidt overbeskyttende” mødre <3

  Så er det bare at krydser fingre for at vores lille familie bliver de lykkelige ejere af denne fantastiske præmie – god weekend 🙂

  Reply
 • Ida 26. juni 2015 at 6:17

  En baby alarm er helt klart vigtig. Derudover er et også vigtigt at hun er i trygge rammer.

  Reply
 • Line Jakobsen 26. juni 2015 at 7:57

  Jeg er meget opmærksom i forhold til sikkerhed når jeg køber ting. Det er fedt at coop også har fokus på det!

  Reply
 • Maiken 26. juni 2015 at 10:04

  Sikkerhed er utrolig vigtigt, og bestemt noget jeg tænker over og forsøger at undersøge, når jeg køber ting til min lille baby der gerne skulle melde sin ankomst om tre måneders tid!

  Reply
 • Camilla Nyegaard 26. juni 2015 at 13:03

  Sikkerhed betyder rigtig meget, både for os selv og for de små.

  Reply
 • Ida 26. juni 2015 at 16:06

  Sikkerhed for mig er, at jeg ved at mit barn er i trygge rammer.
  Og en babyalarm hjælper helt sikkert på sikkerheden 🙂

  Reply
 • Pernille 26. juni 2015 at 16:39

  Sikkerhed er altafgørende for mig!! 🙂
  God weekend.

  Reply
 • Tripola 26. juni 2015 at 16:52

  Sikkerhed er når jeg ikke skal være nervøs for at der sker mit barn noget. Jeg kan ikke beskytte ham mod alt, men jeg kan forebygge.

  Reply
 • marianne lykke nielsen 26. juni 2015 at 21:35

  sikkerhed betyder meget for vores guldklump fortjenrr den største tryghed

  Reply
 • Anette Ninon 27. juni 2015 at 2:35

  Sikkerhed er så vigtigt, så har man gjort hvad man kunne, for at undgå ulykker.

  Reply
 • Tommy 27. juni 2015 at 5:14

  Vi har stadig lidt tid inden første baby kommer men vi er så småt ved at købe ind.
  Sikkerhed betyder meget i forhold til de køb vi gør til baby. Vi forsøger så vidt muligt at købe så det både er sundt og godt for baby og miljøet
  Krydser fingre! Denne pakke ville være en perfekt starthjælp

  Reply
 • Rikke H 27. juni 2015 at 5:19

  Sikkerhed for bebs betyder alt herhjemme. Vi venter stadig på vores første baby (desværre er der lidt tid endnu) men de køb vi foretager os er klart med bebs sikkerhed for øje. Og det gælder ALT inkl transport af baby (vi kigger på ny bil) og alt hvad jeg spiser. Jeg er i forvejen allergisk for rigtigt mange madvarer, herunder gluten, mælk, soya og skaldyr så det kan i forvejen godt være svært og DYRT at handle ind men nu hvor vi også undgår flest mulige tilsætningsstoffer er det bestemt ikke blevet nemmere – men alt for bebs!

  Reply
 • Stine B 27. juni 2015 at 11:25

  Sikkerhed og baby rimer nærmest på hinanden!
  Er utrolig OBS på hvordan vores datter kommer bedst og mest sikkert igennem verden! Må håbe det aftager inden hun bliver alt for gammel 😉

  Reply
 • Monica Figgé Jensen 27. juni 2015 at 16:39

  Sikkerhed for mig er vigtig og jeg læser tests og spørger veninder med børn om deres erfaringer 🙂

  Reply
 • Camilla Dohn 27. juni 2015 at 17:32

  Sikkerhed er enormt vigtig for os der venter vores første barn. Vi laver enorm meget research før vi vælger hvilke produkter der er mest sikre for vores barn inden vi vælger hvilken løsning det skal være..

  Reply
 • sandra varn grøne 27. juni 2015 at 18:03

  sikkerhed betyder meget. tænker især over det nu hvor vi skal flytte i nyt hus med trappe og åbent køkken/alrum – er glad for det er med en indbygningsovn der sidder højt oppe

  Reply
 • Sandra 27. juni 2015 at 19:05

  Sikkerheden betyder alt, jeg er første gangs mor, og syntes det er dejligt at Coop har lavet nogle gode produkter til baby.

  Reply
 • Mette L 27. juni 2015 at 20:35

  Venter en dejlig lille dreng eller pige, og allerede nu pusler jeg rundt i hjemmet, for at sikre diverse skarpe kanter, stikkontakter og døre, for at alt er helt perfekt, når den lille melder sin ankomst 🙂
  Sikkerheden skal selvfølgelig være i top – både for babys velvære, men også for mors nervers skyld 😉

  Baby-alarmer kigger jeg og kæresten rigtig meget på i øjeblikket, og derfor kunne det da kun være ekstra lækkert at vinde dette “startsæt” – især med den gode anmeldelse jo 😀 Samt alle de andre lækre sager deri!

  Krydser i hvert fald fingrer, tæer, arme og ben 😉

  Reply
 • Daniella Lind 27. juni 2015 at 21:04

  Det betyder stort set alt – hvis et produkt ikke er sikkert nok efter min mening, så bliver det ganske enkelt ikke købt.

  Krydser fingre!

  Reply
 • Kasper Rørbæk Jensen 27. juni 2015 at 21:06

  Sikkerheden betyder meget for os her i hjemmet. Især ved køb af børneartikler.

  Reply
 • Camilla Dohn 27. juni 2015 at 23:54

  Sikkerhed er vigtigt for os der venter vores første barn. Vi laver research før vi vælger hvilke produkter der er mest sikre for vores barn inden vi vælger hvilken løsning det skal være..

  Reply
 • Maria 28. juni 2015 at 10:00

  Sikkerhed er ikke til at komme uden om. Den slags er jo en jungle og næsten umulig at komme til bunds i. Skønt hvis nogen laver forarbejdet. Desværre er det meste babyudstyr gået kødets gang når vi får vores 3. pige til efteråret.

  Reply
 • Julie E 28. juni 2015 at 10:41

  Sikkerhed betyder rigtig meget i vores indkøb af babyting – derfor bliver markedet grundigt undersøgt for diverse test men også forskellige brugeroplevelser af produkterne. Jeg synes det er vigtigt at man er tryg ved de ting man bruger i hverdagen – det betyder at det er een mindre ting man behøver at bekymre sig om som mor/forældre:-)

  Reply
 • Michelle 28. juni 2015 at 11:07

  Sikkerhed er super vigtig, vil jo passe godt på mit lille krapyl men uden at være overbeskyttende. Og overbeskyttende bliver jeg hvis jeg inderst inde ikke stoler på de produkter jeg har i hænderne, så derfor er det så vigtig for mig at produkterne er gennemtestede og sikre 🙂

  Reply
 • Julie 28. juni 2015 at 11:33

  Sikkerhed for mig handler selvfølgelig om at undersøge markedet for anbefalinger, men handler ligeså meget om at bruge min sunde fornuft. Min kommende søn skal have den bedste og sikreste start i livet til august – og jeg glæder mig til at være hans sunde fornuft sammen med min kæreste 🙂

  Reply
 • Ida 28. juni 2015 at 12:08

  Sikkerhed betyder meget for mig. Jeg går altid efter produkter der er mærket med de forskellige garantimærker. Jeg er mest oplyst indenfor miljø og farlige stoffer, men er så glad for at producenterne og dem der sælger produkterne hjælper os forbrugere, ved at have tænkt for os. Det er SÅ vigtigt, da alle ikke har overskud til at sætte sig ind i den jungle. Det må ikke gå ud over vores fremtid – børnene.

  Reply
 • Helle 28. juni 2015 at 13:17

  Sikkerhed betyder alt! Jeg har ikke haft så nemt ved at blive gravid, og nu da jeg endelig venter vores lille guldklump, er jeg SÅ opsat på, at baby skal have de bedste forudsætninger for at blive stor, sund og stærk, når den vokser op 🙂

  Reply
 • Mette Lindberg 28. juni 2015 at 16:07

  Uden at være fanatisk så betyder sikkerhed alt for mig ig min kommende søn. Dig stoler jeg på de fleste børneprodykter, hvad angår sikkerhed, og bruger ikke masser tid på research.

  Hilsen Mette

  Reply
 • Astrid 28. juni 2015 at 17:46

  Det betyder meget, rigtigt meget, og også mere end jeg havde forestillet mig før baby kom 🙂 Men puha det kan være en jungle, så synes det er super vigtigt at der er strenge regler på området.

  Reply
 • Julie 28. juni 2015 at 18:46

  Jeg har en lille dreng på snart 3 måneder og det betyder selvfølgelig meget for min kæreste og jeg at han vokser op i et sikkert miljø uden skadelig stoffer omkring sig. Desuden har vores baby alarm store problemer allerede nu, så det ville være dejligt at vinde ny – sådan noget skal bare virke 🙂

  Reply
 • Christina 28. juni 2015 at 20:02

  Sikkerhed for mit barn er, for mig, altafgørende. men hold op en jungle der åbner sig, når man bliver forældre. Derfor er det en stor hjælp, når andre deler ud af deres erfaringer.

  Reply
 • Malene B 28. juni 2015 at 20:33

  sikkerhed har stor betydning for hvad min lækre februar baby bliver præsenteret for. Det være sig både forskellige tests (gerne dem fra Forbrugerrådet, mærkninger ifht astma og allergi samt andres oplevelser med diverse produkter. Oven i det har man ikke som studerende råd til at lave for mange dyre fejlkøb til sin bebs 🙂

  Reply
 • Trine229 28. juni 2015 at 22:39

  At babyalarmen faktisk funker i huset – det gjorde de første TRE nemlig ikke. Og ellers bare babyproofe alt der er FARLIGT!;p

  Reply
 • Stephanie C 29. juni 2015 at 1:14

  Markedet bliver altid grundigt undersøgt og diverse tests samt brugerundersøgelser bliver læst. Vi går ikke på kompromis hvad angår sikkerhed, og det ville aldrig falde os ind at købe fx en brugt autostol eller cykelhjelm.

  Reply
 • Suzane Ditlev 29. juni 2015 at 8:48

  Sikkerhed er for os alfa og omega
  Vi går ikke på kompromis med sikkerheden
  Vi har hinanden og det betyder alt

  Reply
 • Helle 29. juni 2015 at 8:53

  Sikkerhed er enormt vigtigt for mig mht til produkter til den kommende baby. Produkterne skal være sikre for baby, så baby ikke kan komme til skade ved brugen af dem, de må meget gerne være sikre over for omverden (eks miljøvenlige) og så skal de være sikre for pengepunge (altså kvalitetsprodukter, som holder længe).
  Håber jeg bliver den heldige vinder. Baby melder sin ankomst til oktober, og sådan en babypakke ville være lykken! 🙂

  Reply
 • Katrine 29. juni 2015 at 9:40

  Jeg er halvvejs i graviditeten, men på ingen måde halvvejs i at have nogen form for overblik over sikkerhed. Hverken når det gælder udstyr eller kemi. Når jeg køber dagligvarer, handler jeg blindt efter ø’et og svanemærket. Jeg ville ønske at det var lige så nemt at handle til baby. Uanset for meget tid man som dødelig bruger på at sætte sig ind i det, bliver man aldrig ekspert. Fedt at Coop vil gøre det for mig:)

  Reply
 • Marina / cand.mor 29. juni 2015 at 10:15

  Jamen sikkerhed er alfa og omega, når det handler om produkter til babyer og børn. Tingene kan være nok så moderne, nok så nordisk minimalisme, nok så instagram-egnede, men hvis der er bare det mindste galt med sikkerheden, ryger de ud til højre! I hvert fald hjemme hos os…

  Reply
 • maria 29. juni 2015 at 11:48

  lige hvad vi mangler, med 6 uger til termin og manglende overblik over de mange gode produkter. sikkerhed betyder meget for mig, og min kæreste tjekker mest de officielle test og kvalitetskrav, mens jeg skimmer anmeldelser af brugskvaliteter som din af Nabby alarmen. så tak for at gøre livet som kommende førstegangsforældre lidt lettere.

  Reply
 • Henrik 29. juni 2015 at 11:54

  COOP gør det mere overskueligt og giver en sikkerhed for at produkterne er gennemtestede og kvalitetssikrede.

  Reply
 • Tine Clausen 29. juni 2015 at 13:06

  Jeg er med <3

  Reply
 • Anne 29. juni 2015 at 14:35

  Tanker om sikkerhed er vist kommet samtidig med baby! Så hver gang jeg foretager et køb til baby, overvejer jeg sikkerheden.

  Reply
 • Henriette W. 29. juni 2015 at 19:07

  Sikkerhed og funktionalitet er vigtig, når der skal indkøbes udstyr til den kommende familieforøgelse – uanset om det er tests eller personlige anbefalinger fra omgangskredsen, så bliver det hele værdsat og brugt.

  Reply
 • Henriette W. 29. juni 2015 at 19:09

  Sikkerhed og funktionalitet betyder en hel del, når der skal købes ind til den kommende familieforøgelse – uanset om det er tests eller anbefalinger fra omgangskredsen, så bliver det hele værdsat.

  Reply
 • Josefine A. 29. juni 2015 at 23:14

  Sikkerhed betyder rigtig meget for mig, da jeg som ung førstegangsfødende tydeligt kan mærke angsten for, at det mindste kan ske. Derfor er kvalitetsprodukter rigtig vigtige for os 🙂

  Reply
 • Laura 30. juni 2015 at 21:50

  Sikke lækre præmier:-)! Sikkerhed er den vigtigste faktor når vi køber produkter til vores børn. Jeg tjekker altid TÆNK og diverse anmeldelser inden vi erhverver os en ny dims til de små. Jeg er vist lidt en hønemor – men jeg har det nu altså bedst med at vide at jeg har gjort hvad jeg kan for at passe på vores drenge:-) Det er dog nogle gange en udfordring når man er designuddannet og godt kan lide smukke ting – sikkerhed og æstetik hænger jo desværre ikke altid sammen;-) Hav en dejlig sommer:-) kh. Laura

  Reply
 • Mie K 1. juli 2015 at 9:00

  Jeg tror jeg ikke jeg er den eneste, der kan mærke hvordan sikkerhed betyder mere når man er blevet mor. Den her dyne er lækker og gid det var min egen 😉
  https://webshop.coop.dk/vare/junior-dyne-og-pudesaet-helaars-fossflakes-superior-fossflakes-og-polyesterfiber-100-x-140-cm/5708222004305

  Reply
 • Britt 1. juli 2015 at 19:32

  Sikkerhed for mig er, at købe kvalitets produkter – noget som fungere i hverdagen og jeg føler mig tryg ved.
  Sikkerheden SKAL være i orden 🙂

  Reply
 • Pia Christiansen 1. juli 2015 at 20:41

  Jeg elsker genbrug og køber meget brugt men der bliver ALDRIG gået på kompromis med sikkerheden. Faktisk køber jeg gerne nogle ting billigt for at bruge flere penge på sikkerheden 🙂

  Reply
 • Maja 1. juli 2015 at 22:10

  Sikkerhed er et og alt når man får små fødder i huset! Vores hjem er fyldt med alverdens sikkerheds gadgets og alligevel er jeg altid nervøs for om vores søn skulle få fat på noget jeg ikke lige hat spekuleret over kunne være farligt! Det hører nok med til at være mor, og jeg tror ikke det bliver bedre når sønnen lige om lidt skal være storebror! Så er der to at bekymre sig om :0

  Reply
 • Maja Henriksen 1. juli 2015 at 22:13

  Sikkerhed er alt i forhold til mit barn, det skaber tryghed for mig og trygge rammer for mit barn, det er alfa omega

  Reply
 • Linen 1. juli 2015 at 22:23

  Sikken service vi får i dag..ingen parabener og sikkerheden på alle produkter testes igen og igen. Jeg føler mig tryg og det Gør min hverdag lettere
  Det at jeg kan læse om produkterne på nettet..at de generelle produktoplysninger er så tilgængelige på nettet, Gør valget nemmere, og jeg kan få lige det, der passer min familie..

  Reply
 • Sanni Rønsborg 1. juli 2015 at 22:55

  Skøn konkurrence. Sikkerhed betyder alt i vores lille familie og når vi snart får en lillebror, bliver der meget mere, jeg kan bekymre mig om 🙂

  Reply
 • Nanna 1. juli 2015 at 23:28

  Jeg går altid op i at købe varer af god kvalitet og sikkerheden er bestemt en af de vigtigste faktorer – tingene skal bare være i orden 🙂

  Reply
 • Birgitte 2. juli 2015 at 6:40

  Sikkerhed betyder meget i forhold til mine børn. Jeg tjekker gerne forbrugertests og andre test om produkter før vi køber noget nyt der skal bruges til de allerdyreste skatte jeg har 🙂

  Reply
 • Line Nielsen 2. juli 2015 at 7:57

  Som nybagt mor står spørgsmålene i kø og man vil gøre alt det bedste for sin lille guldklump. I et samfund som vores hvor valgene er mange (heldigvis) så er det rart at rigtig mange produkter bliver testet, så man som mor nemt kan træffe det bedste valg.
  Sikkerhed bliver her i hjemmet vægtet højt for både store og små og når vi nu har valget, hvorfor så ikke forsøge at gøre det bedst mulige?!

  Reply
 • Nadia 2. juli 2015 at 9:34

  Sikkerhed betyder alt! Man er så usikker på sig selv som ny forælder, så hvis ikke man kan stole på producenterne, hvem kan man så stole på?! :O

  Reply
 • Nina 2. juli 2015 at 10:17

  Åh det er en kliché men når jeg er ‘sikker på sikkerheden’, så har jeg ro i maven og kan fokusere på noget andet. Når er tryg ved alarmen bliver datteren lur til mig-tid, hvor hvis jeg ikke føler mig sikker, skal jeg hele tiden ud og tjekke og bliver mere stresset og bekymret. Vil vildt gerne vinde pakken til den lillesøster, der venter i maven.

  Reply

Leave a Comment