#tgif – mat i sokkerne

 Jeg er mere end almindeligt glad for, at det er fredag i dag. Ugen i barselsland har gjort en mor mat i sokkerne, og jeg har været riiiimelig lav på ressourcer, fordi:

…sådan en barnedåb – eller nærmere forberedelserne til samme – åbenbart trækker en del flere veksler, end jeg lige huskede. Men ok. Sidste gang havde vi også blot ét barn at tage hensyn til i processen.

…lillesøster tre ud af fem dage er stået op kl. cirka 4 om morgenen. Dén er led for et b-menneske. Godt nok har jeg alle dage fået hende til at sove efter en rum tid, men at være vågen halvanden time fra 4 til 5.30 er ret forstyrrende for nattesøvnen. Især når vækkeuret ringer klokken 6.30 igen. 

…threenageren her hjemme er helt fremme i skoene pt. Verden lader til at bryde sammen mange gange dagligt. Man skal fx IKKE skære leverpostejsmaden forkert ud. IKKE!! How dare you? 

…lillesøster, der ellers normalt er ret konsekvent med at bede om mad hver tredje time, vil ammes mere end én gang i timen. No shit! Sådan har det været de sidste to-tre dage. Appetitspring much! 

…lillesøster har besluttet sig for ikke rigtigt at være typen, der gider at sove mere end tyve minutter ad gangen, før sidst på eftermiddagen, hvor en længere lur kan indtræffe. Hun powernapper helt vildt disse dage. Satser på, at det slutter, når mælkeproduktionen igen kan følge med.

…Kasper – om muligt – har endnu mere travlt på jobfronten end normalt. 

…det er for meget med op til flere eftermiddags-blogevents på én uge. Især denne uge måtte jeg erkende. Så lesson learned. Der går simpelthen for meget ulvetime i den (især før og under putning), selvom alle events har været skræddersyet til små, aktive og fantasilystne børn. Dagsaktiviteterne er til gengæld fine. Dem har vi gerne én af per dag. Og bliver dét for meget også, (som det naturligvis gør i perioder) skruer vi blot ned for niveauet. 

Men nu er det weekend, og der er fire hænder til to piger de næste par dage. Ahhh! Og mine batterier er allerede (nogenlunde) ladet op igen efter at have skrevet det her indlæg. Men i morgen står i familiehyggens tegn. KUN. Jeg tænker frokost og indkøb i Torvehallerne (som Blommen ELSKER), og så må nullermændene vente med en kærlig behandling til søndag. 
Godnat! 

Og ps. del lige jeres barselslandstilstand med med, så vi kan have det hyggeligt med at være i samme båd, ikke? Tak 🙂 

Lidt billeder fra ugen gennem  iPhone:  

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Julie 27. juni 2015 at 6:45

  Her i huset er moren også glad for flere hænder i et par dage.. det er bare så meget nemmere og hyggeligere at være sammen alle tre 🙂
  Det der med at snakke med et andet voksent menneske og ikke kun en lille fyr på 7 måneder – det kan også et eller andet 😉

  Reply
  • Plummum 27. juni 2015 at 18:24

   Enig! Så meget hyggeligere at være to til baby 🙂

   Reply
 • Cecilia 27. juni 2015 at 14:22

  Jeg nyder første dag hvor vi alle 4 har ferie! Barsel kan godt være krævende med en baby der er sulgten konstant og en Treenager der også gerne vil have konstant opmærksomhed Dejligt at have flere hænder.

  Reply
  • Plummum 27. juni 2015 at 18:23

   Hørt 🙂

   Reply
 • Helle 27. juni 2015 at 17:19

  Jeg havde en klar ide om hvordan jeg skulle være aktiv med barnevognsfitness, babystimulastik, mødregruppe osv. Og jeg nyder hver en af disse aktiviteter, men det bliver simpelthen for hårdt for mig. Jeg er helt smadret sidst på eftermiddagen og det går ud over tiden med min mand og jeg. Samtidig kunne 4 måneders tigerspringet mærke. Men nu har jeg skåret ned på mange af aktiviteterne og giver mig selv lov til at side på cafe med poser under øjnene i steder. Det er skønt
  Jeg er en bedre mor og min søn er den skønneste og sjoveste baby lige for tiden

  Reply
  • Plummum 27. juni 2015 at 18:23

   Lyder som en god ide. Det vigtigste er at have sig selv med hele tiden. Vi har som udgangspunkt én aktivitet om dagen, og det fungerer fint. Det er når aktiviteterne ligger om eftermiddagen/aftenen, at vi står lidt af. Det er Blommen for træt og udkørt til.

   Reply

Leave a Comment