Underskud

Med fare for at lyde som en gammel plade, der er gået i hak, så kan jeg fortælle, at grunden til, vi er så stille på de sociale medier disse dage skyldes et feberramt størstebarn, et par kufferter eller fire, der skal pakkes til vores ferieuge i Jylland og en lejlighed, der skal klargøres til fremvisninger, mens vi er væk. 

I øvrigt kan jeg også mærke, at sommertomheden endnu engang har ramt blogland. Jeg tror faktisk, at (næsten) alle jer læsere er smuttet på ferie og ud i den skønne danske varme, no? I er i hvert fald også meeeeget stille disse dage. Er I der stadig? Det er nu sjovest, når jeg kan ‘mærke’ jer. 

Men nyd varmen. Vi blogges, når overskuddet vender tilbage, som det forhåbentlig gør, når den friske Limfjordsluft rammer vores ansigter. 

Hermed er par fine bobler – pausebobler er de nu – fra børnenes leg til lillesøsters dåbsfest.  

Kys S

P.s. Et spørsmål helt ude af kontekst, men er I på Snapchat? 

 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

8 thoughts on “Underskud

 1. God ferie til jer. Og rigtig god bedring til Blommen. 🙂 Jep, til snapchat. 🙂

 2. Hej Signe

  Jeg er nysgerrig – hvilken shampoo og balsam bruger du?
  Farver du stadig ikke dit hår?

  Knus Rikke

  1. Niks, ingen farve 🙂 Er færdig med det halløj for nu. Har brugt både shampoo, balsam og hårkuren fra Ingredien i lang tid. Lækkert og uden parfume og andet stads:)

   1. Tak for hurtigt svar.

    Det samme med mig, jeg har ikke farvet mit hår i snart et år. jeg går bare og venter på, at det sidste afblegning kommer ud af håret.

    Dem vil jeg kigge på. Hvilken slags bruger du af dem?
    Jeg trænger til at få lidt mere glans – jeg synes mit hår bliver ved med at være tørt – trods jeg ikke flader det, bruger hårtørrer eller farver det 🙂

   2. Jeg er lidt nysgerrig – hvilken en af de forskellige shampooer, balsam og hårkur, bruger du fra Ingredien? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.