Vi fortsætter feriestilen

…og i dag forlod vi Mors for at tage mod vest til Vorupør, hvor Vesterhavet i dag viste sig fra en særdeles rasende side. Jeg har ikke været ved Vesterhavet særlig mange gange, og det er en fejl, ved jeg nu. Jeg fik honestly speaking en på opleveren i dag. Ikke kun på grund af den brede strand, de gamle afskallede fiskerbåde og de smukke, grønne klitter, som alt i alt var vanvittigt pittoresk, men i den grad også på grund af vejret. Det blæser som bekendt en hel del i dag, og selvom jeg plejer at brokke mig over vindforholdene ved Kalvebod Fælled, hvor det næsten altid blæser så meget at ens friserede hår forvandles til en uglet fuglerede på no time, så blev vi tæt på sat på halen af Vesterhvsblæsten i dag.

Blommen var absolut ikke fan af vindstød af stormstyrke og stikkende sand i hovedet, og det var vores barnevogn med indhold heller ikke. Så efter at have indtaget et kæmpe Stjerneskud på Cafe Søstjernen og en is fra Paradis, måtte Kasper og jeg på skift gå en tur rundt i området – så meget vi nu kunne uden at blæse væk. Jeg var imponeret, kan I nok forstå. Det var så fint… og vildt! Og flere nyhedsmedier var også mødt op for en lille rapportage om de gigantiske Vesterhavsbølger. 

Efter en kort og frisk tur i Vorupør kørte vi mod Klitmøller for at finde de vovede surfere i området, der også kaldes Cold Hawaii. Men de var slet ikke så vovede i dag, surferne, og kun en god håndfuld havde begivet sig ud på boardet i det oprørske hav, og de fleste lå og plaskede på maven i vandkanten. Klogt træk vil jeg mene.

Nok fra ferieland. Måske tjekker jeg ind med endnu et lille postkort-ish indlæg i morgen og måske holder bloggen fri. 

Kærligst S 

P.s. Gode tips til Mors og omegn modtages gerne. Jesperhus er naturligvis på listen. 

       

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “Vi fortsætter feriestilen

  1. Med sommerhus og familie har jeg efterhånden været i området en del – Hjerl hede kan jeg anbefale rigtig meget, det er et frilandsmuseum med gamle huse osv. Men der er god plads, rar stemning og en virkelig god bager 🙂 ellers er det også hyggeligt at gå ture i nationalpark Thy og udforske de mange små byer og deres genbrugsbutikker som er meget billigere end i københavnsområdet.

    1. Hjerl Hede er på listen. Har aldrig været der selv, men jeg er vild med sådan noget. God ide med genbrugsbutikker. Faktisk skal vi på loppemarked i morgen. Håber, det bliver et hit.

  2. Ejerslev havn og Hanklit begge på Mors er et besøg værd og ikke langt at køre for jer

    1. Hanklit og Gullerup Strand Kro blev det til i dag. Næste gang må vi spise Stjerneskud på Ejerslev Havn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.