Girlcrush, gammelmor, strik og hverdagstrummerum

Ej, jeg var lige inde i sådan en god rytme med bloggen. Hver aften fik den lidt kærlighed efter dagens strabadser og evige tankemylder, der nænsomt blev kogt ned og redigeret, så det passede i blogformat. Og så ramte hverdagen. Igen. Med 180 km/t. Smask!

Selvom jeg har barsel, så er skillelinjen mellem ferie/weekend og regulær hverdag ganske tydelig for os. Holy s%#* altså. Fire hænder til to spradebasser af et par piger gør det hele mærkbart nemmere (og sjovere og hyggeligere og og og…) end to. Og udover, at vi er ramt af generel hverdagskaos, så bruger jeg endnu engang al min fritid på strik. Jeg har gang i to fine bluser, som jeg glæder mig til at afslutte og vise frem. Den ene, den populære snoningsbluse blandt ig-strikkerne, venter jeg netop nu på en garnnøgle til, så jeg kan blive helt færdig. Vanvittigt irriterende at løbe tør for garn midt i et projekt… lød det fra ‘gammelmor’, som min bror for nyligt yndede at kalde mig, da jeg tog mit strikketøj frem foran ham en tilfældig hverdagsaften på farmor og farfars terrasse. Ha ha ha. Gotta love it!

Og apropos min strikkemani, ikke? Så har ‘nogen’ skrevet noget virkelig pænt og virkelig sødt om mig og strikkeriet lige her. Jeg blev så glad, da jeg så det. Sådan noget varmer helt ind i knoglerne – især når man faktisk bruger en god bid tid med de pinde i hånden og især når ordene kommer fra hende. StrikkedronningEN og en af mine egne store inspirationskilder både når det gælder strik og sy. TAK, dygtige Camilla!

Og nå ja, så har OITNB også stjålet en del sene aftentimer på det sidste. Jeg har Netflixet den under dynen til ud på de sene nattetimer. SÅ dumt, når man ved, at nattesøvnen er både afbrudt og kort. Men anyway, lige nu er jeg ret ked af, at jeg ikke skal se mere til Chapman foreløbigt. Den serie er f a n t a s t i s k! Jeg er helt nede med alle intrigerne i Litchfield Penitentiary og har et mindre girlcrush på Stella Carlin (Ruby Rose). Hun er fandme pæn. Har I fået set tredje sæson?

Men nok fra min side. Næste uge starter vores rigtige sommerferie. TRE uger sammen alle fire. Jeg glæder mig.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’IMG_2984 IMG_2982 IMG_2980Der er mange skønne opskrifter i bogen Strikkede Babydrømme – den kan varmt anbefales. 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment