Smuk blazer til 44 kr.

Da eBay-dronningen forleden tippede om fine jakker for under 80 kr. stykket var jeg ikke lang tid om selv at klikke en af sagerne hjem. Det gør jeg efterhånden ret ofte (bestiller dimser og dutter gennem eBay) og pakkerne kommer – uden overdrivelse – i en lind strøm til mig. Kasper har op til flere gange bemærket, at “nu er der igen en af de der pakker… (red. fra eBay)”. Man kan jo købe alt der. Næsten. For tiden har jeg en dille med at bestille diverse strikkeudstyr hjem, som koster en brøkdel af de danske priser, når man køber det fra Asien. Mere om det en anden dag. Har et par ret gode tips i ærmet, som jeg gerne vil dele med jer.

Men således havnede denne blomstrede kimono/blazer i min postkasse i sidste uge. Den er så fin og sætter lidt kulør på den ellers så grå sommer, og kvaliteten er også helt i orden. Hvad siger I?

Bestil den her for ca. 44 kr. plus porto.

IMG_3039IMG_3036

Husk at følg med på Instagram også @plummum

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “Smuk blazer til 44 kr.

  1. Jeg købte denne blazer, dengang jeg læste om den her på bloggen. Jeg vil bare sige tusind tak for tippet. HVER gang jeg har den på, bliver jeg stoppet på gaden spurgt, hvor den er fra. Så henviser jeg til det her indlæg på din blog, så jeg håber, det fører til endnu flere læsere. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.