Rengøringslørdag

Et lynhurtigt hej fra mig i dag. Vi går en temmelig booket uge i møde, der bl.a. indeholder overnattende gæster fra i morgen formiddag og helt til lørdag. Derfor står lørdagen i dag i oprydningens og rengøringens tegn. Gotta love it!

Vores lille lejlighed på 114 kvm kan næsten ikke længere rumme os selv, så det er med at have nogenlunde styr på vores materiel, når vi sådan skal huse familien fra nær og fjern. Men vi glæder os og har en masse spændende aftaler på tapetet. Bl.a. min fødselsdag på tirsdag. 

Om lidt vil jeg frekventere mit yndlingsplantecenter igen. Det ligger langt ude på Amager og har ALT inden for den genre. Jeg har nemlig endnu et planteprojekt på min to-do, som jeg planlægger at skrive lidt mere om i et seperat indlæg.  

Hvad har I af planer sådan en solskinslørdag? 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment